Anmeldelser

Vi er to drenge som skriver her på siden.

Du kan se alle vores anmeldelser her.

cropped-MinecraftLogo1.png

gta v
GTA V er et meget mærkeligt spil. Inde i spillet kan du skyde og dræbe folk.

Når du har klaret hele spillet er det meget nemmere at skyde du har nemlig opnået bedre sigte, mere styrke og du kan trække vejret under vandet længere.
Der sker underlige ting i spillet. Du kan møde en UFO eller køre rundt i en UFO-bil. I multiplayer handler det mest om at overleve. Alle vil dræbe dig. Hvis du har venner, som også har GTA V så kan du spille opgave sammen eller gå rundt og dræbe folk.

Titanfall

Titanfall er et spil hvor man er på et hold sammen med nogen andre. Du kan vælge den hvor du skal overtage baser, den hvor du skal tage de andres flag eller hvor det gælder om at have flest kills. Campaing missionen er online, Titanfall kan kun spilles online eller på lan. Titanfall foregårlangt ude i fremtiden hvor du har en jetpack, en automatisk sigte pistol og en masse andre seje ting. Du stiger hurtigt i level, men når rammer level 50 kan du starte forefra og, få et skilt så alle kan se du har startet forefra et vis antal gange.

Du kan også bruge de seje kort som foreksembel får dig til at se dine modstandere hele tiden. Du kan kun bruge et kort ad gangen. Du bruger også penge på at købe kort, du kan også få kort.
Når du køber kort kan du vælge de meget dyre, de normale eller de dårlige.

Smølf

Tysk slik på Tue jacobsen på youtube er en serie hvor Tue og Jeppe andmelder slik. Det er blevet meget sjovt, og jeg havde smagt en chile jelly bean, det var hot. Men Jeppe laver også historier af slikket. Slikket kan også købes i andre lande. Videoerne bliver bedre, vi optaget med telefon/Iphone 6 og vi håber/ved nogenlunde at vi måske kan bruge noget godt udstyr. Som mikrofoner der lige kan gemmes inde i din trøje.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *