Bean Boozeld

Bean Boozled
Bean Boozeld er nogen Jelly Beans, men med forskelig smag. Fx: Kokosnød-Baby Wipes, Lime-Græs, Popkorn med smør eller Stinkende sokker.

Hvis du godt kunne tænke dig at smage dem, så er de meget svære at få fat i. Du kan enten være heldig at købe dem på nettet, eller måske finde dem i nogle sjældne butikker i jylland. Bean boozleld har faktisk været udgivet i ti år. Men først i 2015 blev det mega populært.

De fleste der spiller Bean boozled spiller det ikke rigtig, men smager og spiser de mega lækre jelly beans der er i pakken. Der findes et spil ved siden af. Det virker med at du, drejer pilen inde i midten. Den flyver rundt på pladen og  Stop!   Den er landet på, bvaadrr! den lander på bræk eller fersken.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *