Summoners War

  • 1

Summoners War

Category : Anmeldelser

Summoners War

Er du til heart stone og spil med taktik, så har du fundet det perfekte spil. Summoners War er et taktik spil, hvor du starter med forskellige monstre. Faktisk er monsterene ikke så forskellige, Da du starter med medic, og bagefter for du en hellhund, og lidt senere, efter første bane får du en vagabond.

Summoners war er et spil med energi, to slags energi. Den første energi, er den energi den giver dig, når du vinder. Den anden energi er, energien i spillet. Du bruger energi når du går i krig. Men det tager et-to minutter at få genopladet sin energi. Du 45 energi i alt.

Du kan summon(Få nye monstre) og være heldig at få gode monstre. Men hvis du summoner unknown skriftrullen, får du 1-3 stjernede og bruger du mystical skriftrullen, kan du få fra 3-5. Der er tre forskelige racer af monstre. Der er de sølv stjernede, de guld stjernede og de lilla stjerner. Når de er lilla, er de udviklede/awaken og har et bedre angreb end de guld stjernede. Men guld stjerner er bedre end sølv.


1 Comment

Lucas Jansson Christensen

maj 18, 2015 at 5:05 pm

de sølvstjernede monstre kan ikke udvikles/awaken hilsen Mathias

Leave a Reply