Madden NFL 15

  • 0

Madden NFL 15

Category : Anmeldelser

Madden_NFL_15_63734

Madden NFL 15 er lavet af samme ejere som Fifa og NHL. Men jeg syntes at NFL 15 er en del sværere. Spillerne er meget dyrere og det er meget sværere at score(toucdowns) end i alle andre sports spil. Men det gør det lidt sjovere at du kan få pakker i Ultimate team og spillere ved at klare fx.

en collection eller noget træning. Det er sjovt at tage sit yndlings hold og føre dem helt til super bowl finalen. Du kan også som i alle andre EA spil lave din egen mand og gøre ham til en legendarisk quarter back eller noget andet. Du kan også være en træner og føre dit hold til super bowl.

De har lavet en ny feature hvor du kan være en legendarisk træner. Det er sjovt at vælge mellem en masse legende trænere inden for amerikansk fodbold. kort sagt, madden 15 er et meget taktisk spil. det er svært i starten men man må ikke gi op. jeg har spillet det længe og er ikke særlig god til det. jeg anbefaler at købe spillet og prøve det.

 


Leave a Reply