NHL 15

  • 0

NHL 15

Category : Anmeldelser

 

NHL15

NHL 15 er af samme lavet af samme som Fifa. Det vil sige at der er præcis det samme men bare ishockey. Ultimate team og karriere. Der er et element der hedder playoffs. Der kan du selv vælge dit hold og fører dem til finalen i playoffs og vinde stanley cuppen. Du kan også lave din egen mand ligesom i NBA og gøre ham til en af de bedste spillere gennem tiden.

Du kan også spille imod dine venner eller random personer online. Du kan også bare spille en kamp for sjov eller lave en turnering med dine venner og se hvem der er den bedste til NHL 15. NHL 15 er et godt spil hvis du kan lide ishockey. Jeg er personligt glad for ishckey så jeg syntes at det er sjovt efter jeg har været ude og se ishockey og spille. Desværre er den danske liga ikke med.

Det kunne være sjovt men desværre. NHL er et godt spil. Men som jeg sagde er det sjovest hvis du selv kan lide ishockey. Lige for at afslutte er det lidt indviklet med at skyde og aflevere men det lære man hurtigt. Jeg ville give NHL 15 8 ud af 10.


Leave a Reply