Maleficent

Maleficent

Maleficent er en anden slags Tornerose den er blevet fortalt af Maleficent/Heksen og den er på ækte menneske. Maleficent er en Mørk fantasy. Det er en Amrikansk film fra 2014 som blev i instrueredt af Robert Stromberg.

Filmen er en live-action genopfindelse af Walt Disneys 1959 animerede film Tornerose. Maleficent vare 98 min og er lavet i England. Skuespillerende er Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Coply og Sam Riley.  Maleficent premiere på El Capitan Theatre i Hollywood den 28. maj 2014 og blev udgivet i Det Forenede Kongerige samme dag . Filmen blev udgivet i USA den 30. maj 2014 Disney Digital 3D. Det var en kommerciel succes, at have indtjent mere end 758 millioner dollars på verdensplan, bliver den fjerde mest indbringende film af 2014. Filmen modtog en Oscar for bedste kostume design på den 87.

Filmen handler om to verdener der er menneskernes verden og der er fernes verden. Maleficent er en god fe som er lederen over fe landet. Fe landet og menneske landet er fjender. En dag møder Maleficent en dreng ved navn Stephan men han kommer fra menneske landet. Men de bliver aligevel gode venner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *