Far Cry 4

  • 0

Far Cry 4

Category : Anmeldelser

far-cry-4-logo

Far Cry 4 er et spil hvor du starter med din mand Ajay Ghale som ikke ved meget om sin far. Ajay vender tilbage til sit fædreland for at sprede sin mors aske. Da han er på vej bliver hans bus stoppet af soldater. Soldaterne  Finder noget under toget.

Du får ikke at vide hvad men det sætter gang i et skudopgør mellem frihedskæmpere og soldater. De ser Ajay i vinduet og begynder at skyde. Ajay prøver at flygte sammen med en anden. Da de kommer ud bliver de stoppet af soldater. Deres chef kommer.

Han hedder Pagan min. Han kommer i helikopter. Han siger at de skulle stoppe toget ikke skyde på toget. Det er lidt voldsomt at han tager en kuglepen og stikker en af soldaterne ned. Han tager et selfie med Ajay. Det er lidt sjovt. Man bliver derefter ført videre til Pagans mins Borg. De tager din ven. Her kan du enten vente og Klare spillet eller Finde vej ud. Hvis du klare spillet skal du alligevel starte forfra. Så jeg anbefaler du finder vejen ud.

Når du kommer ud møder du en frihedskæmper der hedder Sabal. Du kommer til at høre meget om Sabal gennem spillet. Senere kommer du til Frihedskæmperenes by. Frihedkæmperene hedder den gyldne sti. Du møder en dame som også er en af de øverste hos den gyldne sti. Hun hedder Amita. Hun er ikke glad for at se en turist i byen. Senere i spillet kommer du til at vælge mellem Sabal og Amita. Det valg du vælger kommer til at havde stor betydning senere.  Jeg vil ikke afsløre for meget så jeg vil gøre det kort.

Far Cry 4 er et sjovt og meget udfordrende spil. Der er mange elementer du kan vælge og spille. Men når du har Gennemført spillet er det ikke særlig sjovt. Der er mange forskellige våben at vælge imellem. Det er sjovt at afprøve de forskellige våben. I Far Cry 4 er der også nogen person er ved siden af spillet som du kan gennemføre missioner for. Far Cry 4 ville jeg give 8 ud af 10,


Leave a Reply