Fifa 15 Ultimate team

  • 0

Fifa 15 Ultimate team

Category : Anmeldelser

fifa-15
Fifa 15 Ultimate team er et element i Fifa 15 hvor man kan købe, sælge og lave profit på de spiller man køber. Når man starter i UT som dem der spiller Fifa Ultimate team siger, starter man med et rigtigt lorte hold, der har dårlig holdånd og er ikke godt vurderet. Når man spiller kampe i UT kan man få penge i UT. Inde i Fifa 15 menu´en er der et element der hedder katalog, som man kan købe bonus ting fx møntbonus som går at man få ekstra penge når man spiller kampe. Man kan spille online kampe eller single play kampe, der er også et hold der hedder ugens hold som kommer hver uge, hvor man kan få ekstra penge i. Men HUSK at man kun kan få ekstra penge får hvert hold. Der er forskellige divisoner du både kan spille online og offline i. Der er fra divison 10 til 1.
Der er ikke mange der når at komme i divison 1 før Fifa 16 udkommer. Der er kommet en opdatering hvor der er kommet minimums pris og maximums pris. der er godt for dem der ikke har mange penge og ok for dem der har mange penge i UT. Når du spiller online i division 10 med et dårligt hold kan du komme op i mod et hold med Aguero og Hazard. Det er irretrerende. Men nogle der har de gode hold kan ikke rigtig finde ud af Fifa. Det sjovt nogen gange. Du kan købe noget der hedder Fifa points.
Det er til at åbne pakker med. Du kan også åbne pakker for dine coins. Det er sjældent du får gode spillere i pakkerne. Holdånd/kemi er vigtigt i UT. Hvis man har god kemi kan spille meget bedre uden at være den bedste til Fifa 15. Fx Hvis du har dårlig kemi så hvis du lægger et indlæg lægger den dårligt og der er mindre chance for at heade den ind. Også hvis du lægger en stikning vil den lægge dårligt. der er fitness og kontrakter. spillerne mister fitness hver kamp. Deres kontrakter udløber også. Når fitness er dårlig bliver de hurtigere skadet og løber langsommere. Når kontrakterne udløber kan de ikke spille længere så skal man forny dem. Du kan også låne spillere i kataloget. De spillere kan du ikke forny kontrakt på. Hvis spillerne er gode er kontrakterne kortere.


Leave a Reply