Alt om redstone

  • 0

Alt om redstone

Category : Uncategorized

Redstone

Redstone Er noget hvor du kan starte mange ting fx kan du få en piston til at skubbe op og ned 3 gange i sekundet. Her er et billeder af en piston. Her er et link til noget du vil synes om hvis du kan lide redstone nemlig monsterfælder Men her kan du se Jeppe lave lidt redstone. Alstå på linket Redstone

Piston 

Du kan også lave noget til Commando blocks eller bare lave noget til lys. Jeg startede ud med at prøve at få en lampe til at virke! og det er nemt. Men at bygge en piston dør og få redstonet skjult er svært.
Sten dør

Her er et billed hvor redstonet ikke er skjult
Sten dør med redstone
Du skal huske at ligge et kabel bagved
Du kan også bruge falske kister som får gulvet under dig til at forsvinde. Og husk det skal være en falsk kiste!
Falsk kiste


Leave a Reply