Jurradic Park 2 – The Lost World

Jurrasic2222.jpg 2
Spænding det er kode ordet til efterfølgeren af Jurassic Park 1. Den skøre professor eller rigmand John Hammond, vil ikke lave en park. Men derimod sende nogle fotografer ud og tage billeder. Han spørger den gamle kaosteoretiker om han vil der ud. Selvfølgelig er svaret nej, men John har et es i ærmet. Kaosteoretikeren’s kone er allerede taget derud!

Filmens genre er en Science Fiction og varer 129 minutter. Den kom den 23 maj i 1997, musikken blev konstrueret af John Williams. Filmen blev instrueret af Steven Spielberg, og manuskriptet blev skrevet af Michael Crichton og David Koepp. De havde et budget på 73.000.000 dollars. Den er tilladt for børn over 11 år og fortsættes i Jurassic Park III. Sproget er engelsk og de medvirkende hedder Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Jeff Goldblum og Richard Attenborough.

Dinosaurene som er med i filmen er de måske kendte dinoer Compsognathus, Gallimimus, Mamenchisaurus, Pachycephalosaurus, Parasaurolophus, Pteranodon, Stegosaurus, Triceratops, Tyrannosaurus og Velociraptor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *