Logitech G700s + Logitech G700 gaming mus

  • 0

Logitech G700s + Logitech G700 gaming mus

Category : Anmeldelser

g700sMUaLogitech har lavet rigtig mange muse. Både med makro og uden makro knapper. Musen kan købes i mange butikker (jeg vil klart anbefale Elgiganten). Musen har 8 makro knapper. 4 i siden og 4 oppe ved hånden. Musen koster for 400 til 950 kroner.

Hvis du vil have en gaming mus med knapper, med et fedt design, og er trådløs vil det her være et godt valg. som sagt er den kompakt sår du kan tage den med i toget, eller hvis skal til et LAN-PARTY vil det også være et godt valg.

Nu tænker du sikkert ”Hvad skal jeg bruge knapperne til, og hvordan gør jeg det,” du skal gøre dette: Gå ind på logitechs hjemmeside, søg på Logitech G700s, klik på den der heder support, download så styre programmet, og vupti  Så er du klar.

Logitech G700s har jo en ældre version. Logitech G700 er næsten ligesom Logitech G700s. Musen har lige så mange knapper som den anden. Den eneste forskel er at den er lidt langsommere og det er ikke det samme logo. I kan se mere om musene inde på Logitech.com


Leave a Reply