Terraria – NPC

  • 0

Terraria – NPC

Category : Anmeldelser

NPCCC

Cyborg

Cyborg er en NPC som blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Han kommer kun en gang, når man har besejret Plantera i hard mode, skal der være et hus til rådighed for ham. Til forsvar bruger han en proximity mine launcher når der er fjender i nærheden, hans øjene bliver røde når han skyder.

Han sælger raket 1 som du kan købe for 50 kobber coins, raketten kan bruges i raketudstyr, granarkaskter og snemand kanon. Kvaliteten er tier 0, og den skader 35 dmg. Han sælger også en raket 2 og den ligner raket 1, man kan kun købe den når det er blood moon, kvaliteten er tier 1 og den skader 40 dmg og man kan få den for 2 sølv coins og 50 kobber coins.

Raket 3 kan man kun får om natten og kan købes for 1 sølv coin og skader 55 dmg, raket 3’s kvalitet er tier 1. Raket 4 kan kun købes når det er solformørkelse og koster 5 sølv coins og kvaliteten er tier 2, den skader 60 dmg. De er til range våben.

Steampunker

Steampunker er en hard mode NPC og blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Hun vil komme når man har besejeret mekaniske chefer og der skal være et passene hus til hende og når hun har flyttet ind, vil hun sælge sine ting.

Hun sælger en jetpack for 40 guld coins og kan købes mellem nymåne og fuldmåne. Kvaliteten er tier 6. Steampunk sælger også vinger og kan købes af hende for 1 platin og kvaliteten er tier 8, 1 platin er 100 guld coins. For at få de her vinger skal man klare golem.

Solidifier er en crafting station, kvaliteten på den er i tier 0, i v1.2 kunne man kun få den fra steampunk, men i v1.3 kunne man den ved at klare kong slime. Man kunne får den for 10 guld coins.

Witch Doctor

Witch Doctor kommer når man har besejret Queen bee og der skal være et hus til rådighed. Leaf wings koster 1 platin og kvaliteten er i tier 5, og for at få dem skal man være i hardmode, i en nat i junglen.


Leave a Reply