Jurassic Park I

Jurrasic
I filmen Jurassic Park bliver dinosaurerne til virkelighed. Men alle ved at noget skal gå galt i en film. Så selv om alle “monstrene” er lås godt inde, er der stadig folk som er ude efter penge, som løber løbsk rundt! Så alt bliver slået fra og alt går galt!

Jurassic Park er en urealistisk, men samtidig en realistisk film. Man har gjort så meget ud af filmen, at man næsten tror at det kan lade sig gøre i virkeligheden! Filmens genre er action og eventyr.

Filmen er instrueret af Steven Spielberg og er produceret af Kathleen Kennedy og Gerald R. Molen. Filmen er baseret på Jurassic Park bogen som blev skrevet af Michael Crichton. Jurassic Park blev lavet i 1993 og i 1994 vandt den tre oscars for bedste lyd, visuelle effekter og bedste lyd redigering.

Filmen varer 127 minutter og har en fremragende lyd. Musikken er komponeret af John Williams. Den har en 3 fortsættere The Lost World, Jurassic Park III og Jurassic World. Man har planer om at lave en 5 som skulle udkomme i 2018, men det vides ikke med sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *