Monthly Archives: januar 2016

  • 0

Terraria – NPC

Category : Anmeldelser

NPCCC

Cyborg

Cyborg er en NPC som blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Han kommer kun en gang, når man har besejret Plantera i hard mode, skal der være et hus til rådighed for ham. Til forsvar bruger han en proximity mine launcher når der er fjender i nærheden, hans øjene bliver røde når han skyder.

Han sælger raket 1 som du kan købe for 50 kobber coins, raketten kan bruges i raketudstyr, granarkaskter og snemand kanon. Kvaliteten er tier 0, og den skader 35 dmg. Han sælger også en raket 2 og den ligner raket 1, man kan kun købe den når det er blood moon, kvaliteten er tier 1 og den skader 40 dmg og man kan få den for 2 sølv coins og 50 kobber coins.

Raket 3 kan man kun får om natten og kan købes for 1 sølv coin og skader 55 dmg, raket 3’s kvalitet er tier 1. Raket 4 kan kun købes når det er solformørkelse og koster 5 sølv coins og kvaliteten er tier 2, den skader 60 dmg. De er til range våben.

Steampunker

Steampunker er en hard mode NPC og blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Hun vil komme når man har besejeret mekaniske chefer og der skal være et passene hus til hende og når hun har flyttet ind, vil hun sælge sine ting.

Hun sælger en jetpack for 40 guld coins og kan købes mellem nymåne og fuldmåne. Kvaliteten er tier 6. Steampunk sælger også vinger og kan købes af hende for 1 platin og kvaliteten er tier 8, 1 platin er 100 guld coins. For at få de her vinger skal man klare golem.

Solidifier er en crafting station, kvaliteten på den er i tier 0, i v1.2 kunne man kun få den fra steampunk, men i v1.3 kunne man den ved at klare kong slime. Man kunne får den for 10 guld coins.

Witch Doctor

Witch Doctor kommer når man har besejret Queen bee og der skal være et hus til rådighed. Leaf wings koster 1 platin og kvaliteten er i tier 5, og for at få dem skal man være i hardmode, i en nat i junglen.


  • 1

Trust Tytan Højtalere

Category : Anmeldelser , Technic

Trust-Tytan

Trust laver mange forskelige ting. Hvis i godt vil have nogen højtalere med god lyd og ikke fylder sår meget, vil jeg nok anbefale disse højtalere.

Højtalerene kan tilsluttes til mobil, iPot, Pc og Mac. Højtalerene har en anden model hvor der også føljer en stor bas med (men der er også en lille bas med i disse højtalere).

Højtalerene  skal tilsluttes til computeren og i en stikdåse. Stikket til computeren er ikke et USB-stik. Det er et jackstik.

Højtalerene kan du købe i Fona til 250 kr. Du kan også købe dem i Power, Elgiganten og mange andre steder. (Den i Power er hvide med den store bas, og den i Elgiganten er sort med den store bas).

En af højtalerene har to jackstik porte. En til høretelefoner/headset og en til iPot.


  • 0

Robocraft

Category : Uncategorized

Robocraft billede

Robocraft er et gratis spil på steam hvor du skal bygge din egen robot og flyve eller køre med den.

Du kan spille mange forskelige baner. F.eks: Battle Arena, The Pit, Team Deathmatch er meget mere. Hver gang du stiger i level for du en nu ting. Du kan få trusters, vinger elle noget helt tredje. Din robot stiger også i rang sår den bliver bedre.

Der er mange forskelige kanoner og meget mere. F.eks: Du starter med en tier 1, sår du er i et højere level for du tier 2 kanoner. Du kan også få mange forskelige hjul/laveheder. Navnene er forskelige på kanonerne. Plasma kanoner, SMG, Rail gun. (Husk at du kan købe forskelige ting får dine blå coins. Eller for rigtige penge)

Hvordan henter du spillet?

  1. Du går ind på steam
  2. Søger på Robocraft
  3. Henter spillet

Og sårdan får du spillet.

 

Ordbog

The Pit = En gamemode hvor du skal dræbe hindanden. For at vinde skal du få 20 kills.

Battle Arena = En anden gamemode hvor du kommer på forskelige hold og skal smadre de andres base, og dræbe folk.

Tema Deathmatch = Lidt ligesom battle arena, her skal kun dræbe. Dør du, er du død.

Tier = Et andet navn for level, for dine ting.

Trusters = Raketmotor

 

Link til Robocraft’s hjemmeside:    Link til steam:

Robocraft.com                                    Steam.com