Monthly Archives: oktober 2015

  • 0

Logitech G700s + Logitech G700 gaming mus

Category : Anmeldelser

g700sMUaLogitech har lavet rigtig mange muse. Både med makro og uden makro knapper. Musen kan købes i mange butikker (jeg vil klart anbefale Elgiganten). Musen har 8 makro knapper. 4 i siden og 4 oppe ved hånden. Musen koster for 400 til 950 kroner.

Hvis du vil have en gaming mus med knapper, med et fedt design, og er trådløs vil det her være et godt valg. som sagt er den kompakt sår du kan tage den med i toget, eller hvis skal til et LAN-PARTY vil det også være et godt valg.

Nu tænker du sikkert ”Hvad skal jeg bruge knapperne til, og hvordan gør jeg det,” du skal gøre dette: Gå ind på logitechs hjemmeside, søg på Logitech G700s, klik på den der heder support, download så styre programmet, og vupti  Så er du klar.

Logitech G700s har jo en ældre version. Logitech G700 er næsten ligesom Logitech G700s. Musen har lige så mange knapper som den anden. Den eneste forskel er at den er lidt langsommere og det er ikke det samme logo. I kan se mere om musene inde på Logitech.com


  • 0

Jurradic Park 2 – The Lost World

Category : Anmeldelser

Jurrasic2222.jpg 2
Spænding det er kode ordet til efterfølgeren af Jurassic Park 1. Den skøre professor eller rigmand John Hammond, vil ikke lave en park. Men derimod sende nogle fotografer ud og tage billeder. Han spørger den gamle kaosteoretiker om han vil der ud. Selvfølgelig er svaret nej, men John har et es i ærmet. Kaosteoretikeren’s kone er allerede taget derud!

Filmens genre er en Science Fiction og varer 129 minutter. Den kom den 23 maj i 1997, musikken blev konstrueret af John Williams. Filmen blev instrueret af Steven Spielberg, og manuskriptet blev skrevet af Michael Crichton og David Koepp. De havde et budget på 73.000.000 dollars. Den er tilladt for børn over 11 år og fortsættes i Jurassic Park III. Sproget er engelsk og de medvirkende hedder Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Jeff Goldblum og Richard Attenborough.

Dinosaurene som er med i filmen er de måske kendte dinoer Compsognathus, Gallimimus, Mamenchisaurus, Pachycephalosaurus, Parasaurolophus, Pteranodon, Stegosaurus, Triceratops, Tyrannosaurus og Velociraptor.


  • 0

Jurassic Park I

Category : Film

Jurrasic
I filmen Jurassic Park bliver dinosaurerne til virkelighed. Men alle ved at noget skal gå galt i en film. Så selv om alle “monstrene” er lås godt inde, er der stadig folk som er ude efter penge, som løber løbsk rundt! Så alt bliver slået fra og alt går galt!

Jurassic Park er en urealistisk, men samtidig en realistisk film. Man har gjort så meget ud af filmen, at man næsten tror at det kan lade sig gøre i virkeligheden! Filmens genre er action og eventyr.

Filmen er instrueret af Steven Spielberg og er produceret af Kathleen Kennedy og Gerald R. Molen. Filmen er baseret på Jurassic Park bogen som blev skrevet af Michael Crichton. Jurassic Park blev lavet i 1993 og i 1994 vandt den tre oscars for bedste lyd, visuelle effekter og bedste lyd redigering.

Filmen varer 127 minutter og har en fremragende lyd. Musikken er komponeret af John Williams. Den har en 3 fortsættere The Lost World, Jurassic Park III og Jurassic World. Man har planer om at lave en 5 som skulle udkomme i 2018, men det vides ikke med sikkerhed.