Monthly Archives: september 2015

  • 0

Vilde Rolf

Category : Film

Vilde Rolf er en Animation film  som bliver frarådet fra børn under 7 år. Den originale titel er Wreck-it Ralfh og filmen være 1 time og 41 minutter.

Vilde Rolf blev udgivet den 7 februar 2013. 1.09168861 milliarder er budgettet for vilde Rolf men de indtjente så 3.11774946 milliarder.  Vilde Rolf handler om et spil. Rolf er inde i et spil i en spillehal. I Rolfes spil gælder det om at Rolf skal smadre ruder og personen Fix-it-Felix skal Fixe det inde Rolf har ødelagt alle ruderne.

Værd gang Rolf taber skal han blive kastet ned fra det hus han har prøvet at smadre og lige ned i en mudderpøl. Rolf bor ikke i huset men på en losseplads. Rolf bliver så ked af det til sidst at han vælger at flygte fra sit spil og spillet bliver lukket ned.

 


  • 0

Quiz: Ved du nok om Fifa 15

Category : Anmeldelser

Quiz Fifa
Her er en lille quiz, som alle jer derude kan prøve og måske vinde quizzen!
Ved du ikke nok til at klare den så klik her!
Vi håber du nyder den og vis du har spørgsmål eller noget der måske skal forbedres så kan du altid skrive det i kommentaren.

Ved du nok om Fifa 15?

Denne quiz handler om Fifa 15. Håber du ved mere om Fifa 15 efter denne quiz og vil anbefale den til dine venner og familie.


  • 0

Razer Naga EU Gaming Mus.

Category : Anmeldelser

MUS

Razer Nage EU gaming mus er et af Razers populære muse med makroknapper. Især fordi der er sår mange. Der er 12 mekaniske G knapper på den ene sidde af musen.

Sælve musen er lavet af Plastik, metal en lille smulle. Ikke særlig meget), L.E.D lys, og gummi. Du kan købe musen rigtig mange steder. Blandt i Fona, Elgiganten, Cool shop, og mange flere steder.

Musen koster en koster halvejs meget men den koster omkring 250 til 460 ca.

Musen kan klart anbefales til folk der godt kan lig lys, mekaniske knapper og makro knapper, og folk der godt kan lide stil.


  • 0

Razer Blackwidow Chroma

Category : Anmeldelser

Chroma

Razer Blackwidow Chroma  er et rigtig godt tastatur, med maser af farver, og maser af lyd. Tastaturet er et af razer’s bedste tastaturer. Tastaturet har 5 M knapper ude i venstre side.

På tastaturet er der RIGTIG mange farver. Du kan programmere alle dine farver. Tastaturet koster lidt men ikke særlig meget. Den koster ret meget så du skal mindst bruge 1000 kr.

 

 

 

 


  • 0

Madden NFL 15

Category : Anmeldelser

Madden_NFL_15_63734

Madden NFL 15 er lavet af samme ejere som Fifa og NHL. Men jeg syntes at NFL 15 er en del sværere. Spillerne er meget dyrere og det er meget sværere at score(toucdowns) end i alle andre sports spil. Men det gør det lidt sjovere at du kan få pakker i Ultimate team og spillere ved at klare fx.

en collection eller noget træning. Det er sjovt at tage sit yndlings hold og føre dem helt til super bowl finalen. Du kan også som i alle andre EA spil lave din egen mand og gøre ham til en legendarisk quarter back eller noget andet. Du kan også være en træner og føre dit hold til super bowl.

De har lavet en ny feature hvor du kan være en legendarisk træner. Det er sjovt at vælge mellem en masse legende trænere inden for amerikansk fodbold. kort sagt, madden 15 er et meget taktisk spil. det er svært i starten men man må ikke gi op. jeg har spillet det længe og er ikke særlig god til det. jeg anbefaler at købe spillet og prøve det.

 


  • 0

Nerf

Category : Anmeldelser

Nerf

Nerf er et legetøjs produkt som er legetøjs våben der skyder med skumgummi skud. Man kan købe Nerf i: BR, Toys R Us, Fakta, og på nettet. Der findes mange forskelige Nerf Blasters. Både store og små.

Der er mange udgaver af Nerf. Der er: Nerf Zombi Strike, Nerf Strike Elite, Nerf Sniper Elite, og Nerf Strike Mega.

Man kan købe ekstra skud (De blå er svære at se. Men det er de røde ikke), ekstra dele, og meget mere.

Du kan også kombinere forskelige Guns ved hjælp af de streger der inden sider oven på, eller neden under på din Gun.

Du kan se en lille Nerf kamp på Tue Jacobsen på Youtube.