Monthly Archives: juli 2015

  • 0

YouTube Kanalen: Tue Jacobsen

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Profil Billede

TueJac.Dk Har Faktisk En YouTube Kanal Og Den Kan Du Følge Her “Tue Jacobsen”. Der Inde Laver Vi Minecraft, Magicka Og Smager Tysk Slik!

Det Ville Være Fantastisk Hvis Du Smed Et Like Eller Et Subscribe. Prøver at lægge en video op hver uge, og nogen gange flere videoer. Vi er 4 personer, Tue, Jeppe, Lucas Og Niclas.

Mest sete videoer Den 21-07 2015: Minecraft med Tue og Jeppe Fly Vs Tog 2, Du kan klikke her for at se den. Vi har også serie med Tysk Slik, og det plejer at smage godt.


  • 0

Far Cry 4

Category : Anmeldelser

far-cry-4-logo

Far Cry 4 er et spil hvor du starter med din mand Ajay Ghale som ikke ved meget om sin far. Ajay vender tilbage til sit fædreland for at sprede sin mors aske. Da han er på vej bliver hans bus stoppet af soldater. Soldaterne  Finder noget under toget.

Du får ikke at vide hvad men det sætter gang i et skudopgør mellem frihedskæmpere og soldater. De ser Ajay i vinduet og begynder at skyde. Ajay prøver at flygte sammen med en anden. Da de kommer ud bliver de stoppet af soldater. Deres chef kommer.

Han hedder Pagan min. Han kommer i helikopter. Han siger at de skulle stoppe toget ikke skyde på toget. Det er lidt voldsomt at han tager en kuglepen og stikker en af soldaterne ned. Han tager et selfie med Ajay. Det er lidt sjovt. Man bliver derefter ført videre til Pagans mins Borg. De tager din ven. Her kan du enten vente og Klare spillet eller Finde vej ud. Hvis du klare spillet skal du alligevel starte forfra. Så jeg anbefaler du finder vejen ud.

Når du kommer ud møder du en frihedskæmper der hedder Sabal. Du kommer til at høre meget om Sabal gennem spillet. Senere kommer du til Frihedskæmperenes by. Frihedkæmperene hedder den gyldne sti. Du møder en dame som også er en af de øverste hos den gyldne sti. Hun hedder Amita. Hun er ikke glad for at se en turist i byen. Senere i spillet kommer du til at vælge mellem Sabal og Amita. Det valg du vælger kommer til at havde stor betydning senere.  Jeg vil ikke afsløre for meget så jeg vil gøre det kort.

Far Cry 4 er et sjovt og meget udfordrende spil. Der er mange elementer du kan vælge og spille. Men når du har Gennemført spillet er det ikke særlig sjovt. Der er mange forskellige våben at vælge imellem. Det er sjovt at afprøve de forskellige våben. I Far Cry 4 er der også nogen person er ved siden af spillet som du kan gennemføre missioner for. Far Cry 4 ville jeg give 8 ud af 10,


  • 0

Minecraft

Category : Anmeldelser , Minecraft

Minecraft

Minecraft er et kæmpe univers i et spil der er blevet lavet i sverige, men nu er blevet købt af Microsoft. Inde i Minecraft kan man bygge alt, selv maskiner og alt den slags som huse. når man starter inde i Minecraft har man ingen ting, med mindre at du er kreativ eller overlevelse. I kreativ kan man få alle tingene i hele Minecraft fx svampe og diamant, og så mange man ville have til sig selv eller til sine venner. Overlevelse er også en slags gamemode hvor man starter med INGEN ting, med mindre at man setter bonuskiste til som er under installeringer. Inde i Minecraft kan man mine fæle træer og smadre alle mulige ting som fx huse, dyr og verden, sten og mineraler.

Minecraft_background_nether_4_by_michael3216-d5ac09x

Inde i Minecraft er der mange verdener fx The End, Nehter og den normale verden som man starter i. I The End er der en kæmpe drage som bliver kaldt Ender Dragon, som man tro er mega svær, men der er den slet ikke. Den er mega nuttet og er ikke svær at klare, med mindre at man ikke har så gode ting som fx læder rustning og sten eller træ svær, så tro jeg nok at man kan få kamp til stregen med Ender Dragon. Der er også Ender Man I The End og i den normale verden. EnderMans kan teleportere til alle mulige steder hen. Endermans kan ikke tåle vand, så nå man skal lave en mob trab så kan man bare stå i vand og sådan nået. Nehter er der en masse monstre som fx Blaze, Zombiepig og Magma Cube.

47552

Nede i Nehter er der også et tempel, hvor man kan finde en masse ting som fx diamant, jern og guld og den slags. I Minecraft er der jo også monstre, med mindre at man spiller på fredelig. Minecraft´s monstre i den normale verden er Zombie, Skelet, Creeper, Edderkop, Enderman, Slime, Guardian og Sølvfisk. I Minecraft kan man jo også mine i jorden/verden. Man kan mine diamanter, jern, guld, redstone, lapis lazuli og emeralder.