Monthly Archives: juni 2015

  • 0

MadCadz Cyborg® V1 Fight Stick

Category : Uncategorized

noget

MadCadz Cyborg® V1 Fight  Stick er et af MadCadz næsten nyeste joystick’s man kan få.

Joysticket kan købes på: Mad  eller:  Joysticket er lavet af: aluminium, plastik L.E.D lys, (ved det ikke helt men er sikker på det) og jern. Den har fået gode anmeldelser mange steder og kan klart anbefales til alle der elske fly simulator.

Du kan finde et godt fly simulator spil vids du skriver det her. Selve joysticket er ikke sår stort men vejer rimeligt meget. Joysticket koster nogen steder 225 kr. Joysticket er ikke særlig stort, og er derfor kan man meget nemt tage det med et andet sted hen.

Den har fået rigtige godt anmeldelser mange steder, og er derfor et okay valg at købe.


  • 0

Hjem

Category : Film

Hjem

Hjem! Det er præcis det som bøver ikke har! Filmen er trist, spændende, en science fiction og sej!

Du har sikkert venner, det har denne ene bøv ikke, og et menneske har ikke en mor, de to er så heldige at møde hinanden, faktisk spærrer mennesket bøven inde.

Hjem blev udgivet den 26 marts 2015, altså i Danmark. Instruktør Tim Johnson, og den varer 1 t og 36 minutter. Den er fortalt af Adam Rex og komponeret ad Lorne Balfe og Stargate.


  • 2

Agar.io

Category : Anmeldelser

Agar.io

Agar er et meget rundt spil, hvor du styre en bobbel. Er du en sej person, som gerne vil være på et Leaderboard.

Så har vi en hjemmeside til dig. Den hedder

“Read More”

  • 0

Maleficent

Category : Film

Maleficent

Maleficent er en anden slags Tornerose den er blevet fortalt af Maleficent/Heksen og den er på ækte menneske. Maleficent er en Mørk fantasy. Det er en Amrikansk film fra 2014 som blev i instrueredt af Robert Stromberg.

Filmen er en live-action genopfindelse af Walt Disneys 1959 animerede film Tornerose. Maleficent vare 98 min og er lavet i England. Skuespillerende er Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Coply og Sam Riley.  Maleficent premiere på El Capitan Theatre i Hollywood den 28. maj 2014 og blev udgivet i Det Forenede Kongerige samme dag . Filmen blev udgivet i USA den 30. maj 2014 Disney Digital 3D. Det var en kommerciel succes, at have indtjent mere end 758 millioner dollars på verdensplan, bliver den fjerde mest indbringende film af 2014. Filmen modtog en Oscar for bedste kostume design på den 87.

Filmen handler om to verdener der er menneskernes verden og der er fernes verden. Maleficent er en god fe som er lederen over fe landet. Fe landet og menneske landet er fjender. En dag møder Maleficent en dreng ved navn Stephan men han kommer fra menneske landet. Men de bliver aligevel gode venner.

 


  • 1

Magicka

Category : Anmeldelser

magicka

Fwiiii! Boom! det kunne være dig der lavede den formular, alstå som en meget useriøs magiker.

Selve spillet kan ikke tage sig selv seriøst. Det har en nogenlunde grafik, og og har de mest sjove bemærkninger. Men man kan også blive træt af Vlad. Magicka har de mest sjove Loading screen. Du kan få en magiker der rister pølser som loading screen og så videre.

Der er forskellige spille former Adventure, Adventure Maps og mange andre. Der findes mange forskelige monstre og personer. Du kan spille sammen, men vogt jer! du kan dræbe dine venner med en enkel formular.


  • 0

Terraria

Category : Anmeldelser , Minecraft

Terraria
Terraria er et spil der er lidt ligsom Minecraft bare i 2D, og Minecraft er et 3D spil. Terraria og Minecraft er ene lig i samme familie men Terraria har lidt flere ting.

I Terraria er der mange onde og ikke mindst farlige bosser. Der findes et kæmpe! Øje og en mand! Som bliver til et skelet og en kømpe orm eller slange. Forskellen mellem Minecraft og Terraria er at dine redskaber ikke går i stykker, og du kan få magiske men seje ting.

Terraria har mange forskellige verdener, der findes mange verdener Hell, overworld, ocean, snow, ørken og jungle. Det er sjovest når du spiller multiplayer.


  • 0

Skyfall

Tags :

Category : Film

SKyfall

Skyfall er den 23 James-Bond film, der er instrueret af Sam Mendes men er desværre kun anbefalet for børn over 11 år. Den blev skrevet af John Logan, Neal Purvis og Robert Wadel.

De brugte 200 millioner på at lave filmen og tjente 7.43945758 billioner. Den havde premiere i London d. 23 oktober 2012. Den vare 145 minutter og den vandt to oscar.

Den ene for bedste originale sang og en for bedste lydredigering. Efter 14 dage havde 530.000 danskere set Skyfall.


  • 2

Bean Boozeld

Category : Anmeldelser , Film

Bean Boozled
Bean Boozeld er nogen Jelly Beans, men med forskelig smag. Fx: Kokosnød-Baby Wipes, Lime-Græs, Popkorn med smør eller Stinkende sokker.

Hvis du godt kunne tænke dig at smage dem, så er de meget svære at få fat i. Du kan enten være heldig at købe dem på nettet, eller måske finde dem i nogle sjældne butikker i jylland. Bean boozleld har faktisk været udgivet i ti år. Men først i 2015 blev det mega populært.

De fleste der spiller Bean boozled spiller det ikke rigtig, men smager og spiser de mega lækre jelly beans der er i pakken. Der findes et spil ved siden af. Det virker med at du, drejer pilen inde i midten. Den flyver rundt på pladen og  Stop!   Den er landet på, bvaadrr! den lander på bræk eller fersken.