Monthly Archives: maj 2015

  • 0

Instagram Tue Jacobsen + Tuejac.dk

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Instagram
Instagram har fået endnu en bruger, nemlig hjemmesiden Tuejac.dk + kanalen Tue jacobsen Du kan følge os på over alt.

Instagram
Vil du gerne vide mere og se mere, om denne hjemmeside.
Så klik her —-> Instagram <—-

 


  • 0

Grusomme mig

Category : Anmeldelser , Film

Grusomme mig

Grusomme mig
Grusomme mig er en komedie, animation og et eventyr fra 2010. Udgivet af univers Pictures og produceret Christopher Meledandri. Hovedpersonen hedder Gru og er på engelsk sat stemme ind af Steve Carellog på dansk af Søren Sætter-Larsen. Original titel er Despicable me.

Den vare 95 min og kommer fra Usa Engelsk Tale Det hele handler om “wanna-be”-skurken Gru, som egentlig gerne vil være ond, men han har ikke rigtig midlerne eller kræfterne. Men han får sig dog tre adoptiv-døtre og de bliver et problem.

Han vil nemlig stjæle månen. Han har også selv en modstander ved navn Vector. Senere hen i filmen begynder han dog at komme på andre tanker, og knytter sig et stærkt bånd til pigerne.


  • 1

Summoners War

Category : Anmeldelser

Summoners War

Er du til heart stone og spil med taktik, så har du fundet det perfekte spil. Summoners War er et taktik spil, hvor du starter med forskellige monstre. Faktisk er monsterene ikke så forskellige, Da du starter med medic, og bagefter for du en hellhund, og lidt senere, efter første bane får du en vagabond.

Summoners war er et spil med energi, to slags energi. Den første energi, er den energi den giver dig, når du vinder. Den anden energi er, energien i spillet. Du bruger energi når du går i krig. Men det tager et-to minutter at få genopladet sin energi. Du 45 energi i alt.

Du kan summon(Få nye monstre) og være heldig at få gode monstre. Men hvis du summoner unknown skriftrullen, får du 1-3 stjernede og bruger du mystical skriftrullen, kan du få fra 3-5. Der er tre forskelige racer af monstre. Der er de sølv stjernede, de guld stjernede og de lilla stjerner. Når de er lilla, er de udviklede/awaken og har et bedre angreb end de guld stjernede. Men guld stjerner er bedre end sølv.


  • 0

Anders And og co

Category : Anmeldelser

images

Hvis du er til sjov, raseri og skægge eventyr, burde du skynde dig til nærmeste butik, og købe et anders and blad.

Dem du kan se her på billedet er Anders And og co. De er en flok ænder hvor der altid lige er en god historie at skrive om dem. personerne hedder Georg, Bedste, Joakim von and også kaldt onkel Joakim.

Rip, Rap og Rup, også er der er Højben, og Andersine. Og en masse andre men dem du har hørt om er hovedpersonerne.
Der er også en hjemmeside om Anders And og co. Du kan købe et abonnement til 500 Kr.

Du får et blad hjem en gang om ugen det er sjov læsning med en masse forskellige korte eventyr. Anders And bor i en by der hedder Andeby. Den by er storbyen. Den har en masse tyve og helte blandt andet, Stålanden. Han er en helt, der bekæmper forbyderne bjørnebanden. De er skurke og røver banke, butikker og Joakim von and, men bliver altid snuppet.


  • 0

LOGITECH G35 GAMING HEADSET/LOGITECH G930 GAMING HEADSET

Category : Anmeldelser

Logitech (2)

Logitech g35 er et at Logitech’s bedste headset man kan købe på market. Dette headset har nogen forskelige knapper på siden.

Fx: G1, G2, G3, en mute knap/on mute, og en volume som man skal drage op: for at skrue op, og ned: for at skrue ned.

Headsetet er lavet af forskelige ting, fx: metal, plastik, L.E.D lys og aluminium. Logitech G35 er ikke et trådløst headset.

bnkh (2)

Du kan får et andet Logitech headset som minder om det, det heder: Logitech G930 Gaming Headset.

Et trådløst headset som har batterilevetid i 12 timer. Dette headset er lidt ligsom det andet udover at det her er trådløst.

På begge headset er der rødt L.E.D lys når du muter.

På Logitech G930 følger der en oplader til mimi USB som også kan bruges til Samsung telefoner, på headsetet er der en mimi USB indgangen, der er vel den ene kop. Headsetet er næsten lavet af det samme ting som det andet headset. Fx: metal, plastik, L.E.D lys og aluminium.


  • 0

Spy kids 2: Drømmenes ø

Category : Film

Spy kids 2

Er du til James Bond, spioner og seje gadgets, så tror jeg du kan lide Spy kids 2. Filmen er udgivet den 7 August 2002, og vil sige den er en ny film.

Spy kids er fint lavet, undtagen når de får mennesker og fly til at flyve, når de gør det, går det galt. Deres gadgets er fedt lavet, og man kan se de har brugt tid på dem, Det er bare ærgerligt de ikke bruger dem så meget.

Filmen er produceret af Elizabeth og Robert Rodriguez. Filmen er optaget flydende og det kan tydeligt ses at de har brugt alle 38.000.000 milloner dollars, på deres speciel effects. Der rigtig meget musik i filmen, også god, og der kommer John Debney og Robert Rodriguez.

Filmens længde er kommet op på et fantastisk tal nemlig, hundrede minutter. Den er fint instrueret af Robert Rodriguez. Da der også er en 1’er 3’er og en fjerde en, skal du bare blive, på hjemme siden. Så skal der nok komme en, inden du aner det.


  • 0

NHL 15

Category : Anmeldelser

 

NHL15

NHL 15 er af samme lavet af samme som Fifa. Det vil sige at der er præcis det samme men bare ishockey. Ultimate team og karriere. Der er et element der hedder playoffs. Der kan du selv vælge dit hold og fører dem til finalen i playoffs og vinde stanley cuppen. Du kan også lave din egen mand ligesom i NBA og gøre ham til en af de bedste spillere gennem tiden.

Du kan også spille imod dine venner eller random personer online. Du kan også bare spille en kamp for sjov eller lave en turnering med dine venner og se hvem der er den bedste til NHL 15. NHL 15 er et godt spil hvis du kan lide ishockey. Jeg er personligt glad for ishckey så jeg syntes at det er sjovt efter jeg har været ude og se ishockey og spille. Desværre er den danske liga ikke med.

Det kunne være sjovt men desværre. NHL er et godt spil. Men som jeg sagde er det sjovest hvis du selv kan lide ishockey. Lige for at afslutte er det lidt indviklet med at skyde og aflevere men det lære man hurtigt. Jeg ville give NHL 15 8 ud af 10.


  • 0

Heart stone

Category : Anmeldelser

hearthstone1

Heartstone er et spil hvor man skal spille mod nogen med kort, der er forskellige modstandere. Nogen af dem er bosser og nogen er normale det er nemt i starten. I de første 5 baner er det nemt at vinde men efter dem er det ret svært. Du skal først vælge navn. Der er orker mennesker og elevere og dværge og alle mulige andre forskellige ting.

1 boss er ret svær den har ekstra hero skade den har også nye kort og har ekstremt meget liv. den er ret svær men kan godt klares i første forsøg hvis man gør sig umage. Her kan du se et kort fra Heartstone det er et af de gode kort

untitled

Til slut vil jeg fortælle jer noget om der hvor kort spillet spilles på pladen. Man skal først vælge et kort og vælge hvor det skal placerers bagefter er det fjendens tur der også placerers. Her kan du se spillepladen når man er kommet i gang.

 

images

 


  • 0

Trust GXT 280 Gaming Tastatur.

Category : Anmeldelser

Trust GXT 280 Billed

Trust GXT 280 er et gaming tastatur lavet af Trust, eller TrustMaster. Den har 3 forskelige slags lys, og ingen makroknapper. Tastaturet er formet på en måde som der ikke er sår mange tastatur der er. Der er knapper oppe i toppen af tastaturet, som der heller ikke sår mange tastatur har. Den kan købes næsten alle steder, men kan anbefale at købe den i Fona. Farverne på tastaturet er Rød, grøn og gul. I Fona koster den 300 til 350. Der er et krav for at tastaturet skal kunne lyse. Der er: du skal hente en soft waer som kommer frem  når du sætter USB stikket i dim computer.


  • 0

Blade Runner

Category : Film

Blade runner

Hvis du er til Skydere, eksplosioner og robotter er blade runner lige noget for dig. Desværre kan den ikke anbefales for børn under ti, da der blod og vold med. Den har gode animationer og de er sluppet for dårlige fejl i deres fremtids by.

Filmen er instrueret af Ridley scott, og er baseret på “Drømmer androider om elektriske får?”
Blade runner er en fed Science fiction, og er meget flot og veloverveget optaget. Manden bag musikken hedder vangelis, og han blev født 29. marts 1943. Mændene bag manuskriptet er Philip K. Dick, Hampton Fancher og David peoples.

Den fik premiere den 25 juni 1982, og havde en længde på 1 time og 57 minutter. Filmen er lavet godt i forhold til at deres budget var kun på 28.000.000 millioner dollars. Og da der er en nummer to kommer der selvfølgelig en anmeldelse.