Monthly Archives: april 2015

  • 0

NBA 2K 15

Category : Anmeldelser

NBA2K15_PS4_FOB_Final
NBA 2K 15 er et spil lidt ligsom fifa bare med basketball. Der er Ultimate team det hedder bare My Team. Der er også Karriere men det Hedder også bare MyGm. Du kan også prøve din fantasi af med at lave din egen spille og gøre ham til en af bedste spillere gennem tiden. NBA 2k 15 er der også en My park hvor du bruger din egen mand og spiller sammen med andre online. Det er udfordrende men sjovt. der er forskellige rank i My park. Du får belønninger jo højere rank du er i. Fx hvis due er det højeste level ville du få 50.000 VC (VC er det du betaler ting med) og du kan spille som maskot.

Der er en butik hvor du kan købe tøj,sko og accessories Fx arm sleeves, padded arm sleeves, trøjer fra din ynglingklubber og meget mere. Hvis du vil kan du også spille 2 mod2 eller 3 mod 3 også videre med dine yndlings legender og nutids spillere. Du kan også bare spille for sjov mod dine venner eller bare mod cpu´en.

Der er et element der hedder Myleague. Jeg har ikke selv spillet den endnu så jeg kan ikke rigtig sige om den er god eller dårlig. Du kan også spille de kampe der bliver spillet i virkeligheden. Der kan du vælge dit yndlings hold og spille kampene. Der er et element der hedder 2k tv som 2k selv udgiver episoder. Der udgiver Locker codes, (locker codes er en kode du kan skrive så får du det den gir) tips og snakker med deres eksperter. NBA 2k 15 er generalt et rigtigt godt spil efter min meningen. Jeg glæder mig til NBA 2k 16.