Monthly Archives: marts 2015

  • 0

Team Fortress 2

Category : Anmeldelser

TF 2

Hvis du godt kan lide Battlefield, GTA  og Titanfall, men det bliver for realistisk, så er Team fortress 2 noget for dig.

Grafikken er ikke den bedste men den passer til karakterene. Du kan vælge mange forskellige typer. Du kan foreksempel være heavy, sniper og spy. Spillet er gratis på Steam og kan klart anbefales. Selve spillet er gratis men nogle specielle baner, som kan vare op til en time, koster penge. I banerne kan du få gode gevinster og spille og have det sjovt med vennerne.

Våbnene kan ikke opgraderes, men selve spillet er sjovt. Du skal først igang med spillet før det rigtigt bliver sjovt. Der er er forskellige måder at spille på, du kan enten spille forsvar og angreb, kongen af bakken og en bane som handler om du skal skubbe en vogn med dynamit hele vejen ned til rød(Du starter ved blå).

Det jeg kan finde på at rage quit over er, når spy kommer lave dig til sølv instanst. Men i bedømmer det bedst selv jeg siger bare good luck, og vi ses måske i krigen?

 


  • 0

Farming simulator 2015

Category : Anmeldelser

Farming simulator 2015

Farming simulator er en simulator, i simulatoren er der ikke særlig god kvalitet, det skal der heller ikke men den er god nok. Vist du vil nå langt i spillet skal du bruge “Hire worker” ikonet, det gør at maskinerne/maskinen kører selv. Hvis du have penge hurtigt, anbefaler jeg dig at fælde træer. Det kan du få mange tusind kroner for. For at tjene ekstra penge når du høster, skal du tage til toget. Og sende det af sted med toget, toget kommer tilbage, Men ikke med din høst. Du skal høste, fælde, eller klare mange missoner før du har råd til Den dyreste traktor. Og du skal tjene mange flere penge hvis du vil købe alle marker og Træer.