Monthly Archives: januar 2015

  • 0

Fly VS Tog på Tue Jacobsen

Category : Minecraft

Fly til fly
Fly VS Tog serien er den mest populære serie på vores kanal lige nu. Til sidst i serien skal Tue og Jeppe bedømme det bedste mod de har spillet med, er det Fly eller er det Tog. Her er et link til Serien. Til sidst vil Vi ligge mappen ud på nettet så i kan spille med på den og tage billeder med seje ting og sende dem til Tue eller Jeppe.


  • 0

Tysk slik på Tue Jacobsen

Category : Anmeldelser

Tysk slik 1
Tysk slik på Tue jacobsen på youtube er en serie hvor Tue og Jeppe andmelder slik. Det er blevet meget sjovt, og jeg havde smagt en chile jelly bean, det var hot. Men Jeppe laver også historier af slikket. Slikket kan også købes i andre lande. Videoerne bliver bedre,

“Read More”

  • 0

GTA V

Category : Anmeldelser

gta v
GTA V er et meget mærkeligt spil. Inde i spillet kan du skyde og dræbe folk.

Når du har klaret hele spillet er det meget nemmere at skyde du har nemlig opnået bedre sigte, mere styrke og du kan trække vejret under vandet længere.

Der sker underlige ting i spillet. Du kan møde en UFO eller køre rundt i en UFO-bil. I multiplayer handler det mest om at overleve. Alle vil dræbe dig. Hvis du har venner, som også har GTA V så kan du spille opgave sammen eller gå rundt og dræbe folk.


  • 0

Titanfall

Category : Anmeldelser

TitanfallTitanfall er et spil hvor man er på et hold sammen med nogen andre. Du kan vælge den hvor du skal overtage baser, den hvor du skal tage de andres flag eller hvor det gælder om at have flest kills. Campaing missionen er online, Titanfall kan kun spilles online eller på lan.

Titanfall foregår

“Read More”

  • 0

Simcity med tue og jeppe. Jeppe laver musik

Category : Uncategorized

I der ude ved at Mig og tue spiller minecraft med Tue og Jeppe, minecraft med Tue og Jeppe fly VS. tog MEN nu vil vi også spille nået anede. Vi vil spille Simcity hvor jeg vil spille musik. Af Jeppe Krog-Andersen.