Category Archives: Film

  • 0

GIMP 2.8

Category : Film , Spil , Technic

Er du en der elsker at lave gode billeder, eller en du en der gerne vil have nogle fede overlays til din stream………… sår prøv GIMP.

Gimp er et program hvor du kan lave de sejeste billeder eller hvis du er Youtuber eller streamer og gerne vil have et fed overlay. Gimp er lidt det samme som Photoshop, bare gratis og mere simpelt ind Photoshop. Du kan både skære ud og sætte ind, du kan næsten alle de samme ting som du kan med Photoshop. Her kan du et eksempel på hvad man kan lave:

Mange der har OBS kender til at kunne livestreamme og lave videoer med det fedeste overlay. Men mange tænker ”Hvordan laver man et overlay”. Du kan gå ind på min kanal Jeppe Ka og se hvordan man kan lave et rigtig fedt og simpelt overlay til enden optagelse eller livestream. Til alle der har Photoshop ved i at der er forskellige tools/værktøjer som bland andet noget som baggrund, tekstværktøj eller farveværktøj. Jeg vil klart anbefale GIMP til at lave billeder eller overlays med. Jeg bruger GIMP 2.8 som er den bedste version man kan finde. Der er også nye versioner af GIMP, men jeg vil klart anbefale GIMP 2.8 til at gøre det med.

Hvordan man installere GIMP 2.8:

Gå ind på: gimp.org/downloads

Tryk på det store orange ikon

Download GIMP

Og sår er du på banden.

Link til min kanal:
Jeppe Ka


  • 0

Jurassic Park I

Category : Film

Jurrasic
I filmen Jurassic Park bliver dinosaurerne til virkelighed. Men alle ved at noget skal gå galt i en film. Så selv om alle “monstrene” er lås godt inde, er der stadig folk som er ude efter penge, som løber løbsk rundt! Så alt bliver slået fra og alt går galt!

Jurassic Park er en urealistisk, men samtidig en realistisk film. Man har gjort så meget ud af filmen, at man næsten tror at det kan lade sig gøre i virkeligheden! Filmens genre er action og eventyr.

Filmen er instrueret af Steven Spielberg og er produceret af Kathleen Kennedy og Gerald R. Molen. Filmen er baseret på Jurassic Park bogen som blev skrevet af Michael Crichton. Jurassic Park blev lavet i 1993 og i 1994 vandt den tre oscars for bedste lyd, visuelle effekter og bedste lyd redigering.

Filmen varer 127 minutter og har en fremragende lyd. Musikken er komponeret af John Williams. Den har en 3 fortsættere The Lost World, Jurassic Park III og Jurassic World. Man har planer om at lave en 5 som skulle udkomme i 2018, men det vides ikke med sikkerhed.


  • 0

Vilde Rolf

Category : Film

Vilde Rolf er en Animation film  som bliver frarådet fra børn under 7 år. Den originale titel er Wreck-it Ralfh og filmen være 1 time og 41 minutter.

Vilde Rolf blev udgivet den 7 februar 2013. 1.09168861 milliarder er budgettet for vilde Rolf men de indtjente så 3.11774946 milliarder.  Vilde Rolf handler om et spil. Rolf er inde i et spil i en spillehal. I Rolfes spil gælder det om at Rolf skal smadre ruder og personen Fix-it-Felix skal Fixe det inde Rolf har ødelagt alle ruderne.

Værd gang Rolf taber skal han blive kastet ned fra det hus han har prøvet at smadre og lige ned i en mudderpøl. Rolf bor ikke i huset men på en losseplads. Rolf bliver så ked af det til sidst at han vælger at flygte fra sit spil og spillet bliver lukket ned.

 


  • 0

YouTube Kanalen: Tue Jacobsen

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Profil Billede

TueJac.Dk Har Faktisk En YouTube Kanal Og Den Kan Du Følge Her “Tue Jacobsen”. Der Inde Laver Vi Minecraft, Magicka Og Smager Tysk Slik!

Det Ville Være Fantastisk Hvis Du Smed Et Like Eller Et Subscribe. Prøver at lægge en video op hver uge, og nogen gange flere videoer. Vi er 4 personer, Tue, Jeppe, Lucas Og Niclas.

Mest sete videoer Den 21-07 2015: Minecraft med Tue og Jeppe Fly Vs Tog 2, Du kan klikke her for at se den. Vi har også serie med Tysk Slik, og det plejer at smage godt.


  • 0

Hjem

Category : Film

Hjem

Hjem! Det er præcis det som bøver ikke har! Filmen er trist, spændende, en science fiction og sej!

Du har sikkert venner, det har denne ene bøv ikke, og et menneske har ikke en mor, de to er så heldige at møde hinanden, faktisk spærrer mennesket bøven inde.

Hjem blev udgivet den 26 marts 2015, altså i Danmark. Instruktør Tim Johnson, og den varer 1 t og 36 minutter. Den er fortalt af Adam Rex og komponeret ad Lorne Balfe og Stargate.


  • 0

Maleficent

Category : Film

Maleficent

Maleficent er en anden slags Tornerose den er blevet fortalt af Maleficent/Heksen og den er på ækte menneske. Maleficent er en Mørk fantasy. Det er en Amrikansk film fra 2014 som blev i instrueredt af Robert Stromberg.

Filmen er en live-action genopfindelse af Walt Disneys 1959 animerede film Tornerose. Maleficent vare 98 min og er lavet i England. Skuespillerende er Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Coply og Sam Riley.  Maleficent premiere på El Capitan Theatre i Hollywood den 28. maj 2014 og blev udgivet i Det Forenede Kongerige samme dag . Filmen blev udgivet i USA den 30. maj 2014 Disney Digital 3D. Det var en kommerciel succes, at have indtjent mere end 758 millioner dollars på verdensplan, bliver den fjerde mest indbringende film af 2014. Filmen modtog en Oscar for bedste kostume design på den 87.

Filmen handler om to verdener der er menneskernes verden og der er fernes verden. Maleficent er en god fe som er lederen over fe landet. Fe landet og menneske landet er fjender. En dag møder Maleficent en dreng ved navn Stephan men han kommer fra menneske landet. Men de bliver aligevel gode venner.

 


  • 0

Skyfall

Tags :

Category : Film

SKyfall

Skyfall er den 23 James-Bond film, der er instrueret af Sam Mendes men er desværre kun anbefalet for børn over 11 år. Den blev skrevet af John Logan, Neal Purvis og Robert Wadel.

De brugte 200 millioner på at lave filmen og tjente 7.43945758 billioner. Den havde premiere i London d. 23 oktober 2012. Den vare 145 minutter og den vandt to oscar.

Den ene for bedste originale sang og en for bedste lydredigering. Efter 14 dage havde 530.000 danskere set Skyfall.


  • 2

Bean Boozeld

Category : Anmeldelser , Film

Bean Boozled
Bean Boozeld er nogen Jelly Beans, men med forskelig smag. Fx: Kokosnød-Baby Wipes, Lime-Græs, Popkorn med smør eller Stinkende sokker.

Hvis du godt kunne tænke dig at smage dem, så er de meget svære at få fat i. Du kan enten være heldig at købe dem på nettet, eller måske finde dem i nogle sjældne butikker i jylland. Bean boozleld har faktisk været udgivet i ti år. Men først i 2015 blev det mega populært.

De fleste der spiller Bean boozled spiller det ikke rigtig, men smager og spiser de mega lækre jelly beans der er i pakken. Der findes et spil ved siden af. Det virker med at du, drejer pilen inde i midten. Den flyver rundt på pladen og  Stop!   Den er landet på, bvaadrr! den lander på bræk eller fersken.


  • 0

Instagram Tue Jacobsen + Tuejac.dk

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Instagram
Instagram har fået endnu en bruger, nemlig hjemmesiden Tuejac.dk + kanalen Tue jacobsen Du kan følge os på over alt.

Instagram
Vil du gerne vide mere og se mere, om denne hjemmeside.
Så klik her —-> Instagram <—-

 


  • 0

Grusomme mig

Category : Anmeldelser , Film

Grusomme mig

Grusomme mig
Grusomme mig er en komedie, animation og et eventyr fra 2010. Udgivet af univers Pictures og produceret Christopher Meledandri. Hovedpersonen hedder Gru og er på engelsk sat stemme ind af Steve Carellog på dansk af Søren Sætter-Larsen. Original titel er Despicable me.

Den vare 95 min og kommer fra Usa Engelsk Tale Det hele handler om “wanna-be”-skurken Gru, som egentlig gerne vil være ond, men han har ikke rigtig midlerne eller kræfterne. Men han får sig dog tre adoptiv-døtre og de bliver et problem.

Han vil nemlig stjæle månen. Han har også selv en modstander ved navn Vector. Senere hen i filmen begynder han dog at komme på andre tanker, og knytter sig et stærkt bånd til pigerne.