Category Archives: Anmeldelser

  • 0

Subnautica

Category : Anmeldelser , Spil

header

Uhygge er der meget af når det gælder spillet Subnautica. I 2014 lancerede Unknown Words Entertainment en beta version af Subnautica. Ja det er lang tid siden, men man må sige, det har ikke spildt tiden. Der er kommet virkelige store opdateringer, og i midten af Maj bliver spillet endelig færdig.

Subnautica er godt, men uhyggeligt spil. Spillet starter dramatisk, da man starter med at styrte ned på en øde planet. Inden rumskibet rammer vandet, flygte man i en rumkapsel. Den rumkapsel går ned i gennem atmosfæren i flammer, og man bliver slået ud af en plade metal. Man ender altså på en øde planet hvor der kun er vand, tror vi da.

For at overleve skal man skal skaffe ressourcer og mad. Det er svært i starten, men det skal ikke stoppe dig, fordi du kan vælge mellem Easy, Medium og Hardcore. I Easy skal du kun koncentrere dig om hp og oxygen, i medium skal du gå op i vand, mad, liv og oxygen, i hardcore skal du koncentrere dig om det samme som medium, men når du dør så mister du alle dine ting/items.

Ressourcer: Man skal ikke give op bare fordi man ikke kan finde nogle ressourcer, man skal bare blive ved med at lede. For at få vand, skal man fange en bestemt fisk, udstyr laver man af fisk og af tang, men du skal helst have et stort lager af titanium, kobber, sølv, guld og quarts, de ressourcer skal du bruge til alt. Titanium skal du bruge ret meget i starten, fx til lave knive, batterier eller lad os bare sige man skal bruge det til alt.

Monstre: Monstrene er det der gør subnutica til noget unikt, fx Reaperne. Første gang jeg mødte en fik jeg så stort et chok, at jeg faldt ned ad stolen. En Reaper er et langt hvidt monster, som har et rødt hoved. Reaperen har fire kæmpe kløer, der kan holde din seamoth (den mindste ubåd). Så pas på, du skal kun lægge dig ud med en Reaper hvis du har et exosuit eller bedre. Reaperen lever for det meste tæt på det nedstyrtede rumskib.
Et af de første farlige dyr du møder, er stalker. Det ligger i ordet for den følger efter dig i lang tid, og når man kommer for tæt på bider den og skader.

Subnutica blev oprindeligt udgivet i 2014, men i 2016-2017 er der kommet så mange nye opdateringer, at det føles som et nyt Spil. Grafikken er rigtig god og realistisk. Man kan ikke fuldstændig gennemføre det, for hver gang der kommer en ny opdatering, er der noget nyt at lave. Det er et computerspil, som er sjovt og man kan bruge meget tid på det. Jeg giver det 4,5 stjerner ud af 5, fordi at det er et godt spil men lidt for uhyggeligt.


  • 0

Kerbal Space Program

Category : Anmeldelser , Spil

Kerbal
Kerbal Space Program et fedt spil hvis du kan lide videnskab, rummet, rakketer og at smadre ting. Det går mange gange galt, fordi det er et svært spil, men et meget realistisk spil. Det koster 40 £, men engang kostede det 10 £. Men det var da der ikke var så mange ting, nu er der bare meget, og der bliver ved med at komme meget. Du kan købe det på Steam.

Jeg kan virkelig godt lide spillet, mange gange skal man tænke sig om, for ellers bliver man smadret. I spillet er der mange funktioner, man kan vælge mellem sandbox, science og carrier. Inde i spillet kan man også vælge om man vil bygge et fly, eller en raket. Man kan også have det sjovt, og downloade mods, og mods er der mange af.

Sandbox:
I sandbox har du så mange penge og forsøg du vil, men man kan stadig se hvor meget rakketen koster. Man behøver heller ikke at udvikle noget, da alt er frit.

Science:
Man har så mange penge man vil, men man skal udvikle ting, som bedre motorer og vinger, og i stedet for penge skal man bruge science, hvilket du får af ekspeditioner.
Carrier:
I carrier har du ikke uendelig penge, eller science, du kan bruge snyd, men jeg synes sandbox er det sjovest, for carrier er det sværdreste.


  • 0

Fifa 16

Category : Anmeldelser , Spil

FOOTBALL

Fifa er som alle andre fifaer lavet af EA. det nye fifa, som mange er glade for, udkom fordi fifa 15 døde tidligt. fifa 14 spiller nogen stadig. I det nye fifa kan man blandt andet spille “draft” som er et nyt feature. En af de andre nye features som: karriere kan man træne spillere, man kan leje en spiller i to år. Talentspejdere er også meget billigere end fifa 15. En kort lejning af spillere i karriere varer nu et halvt år i stedet for 3 måneder. Det er en fordel  for små klubber i dårlige ligaer.

Tilbage til “futdraft“. “Futdraft” er en game mode i fifa hvor du får 5 valg på hver position. Du får også 5 valg til formationer. Din kaptajn er den bedste spiller på holdet for det meste. Det koster 15.000 coins eller 300 fifa points. Du kan være heldig at få en draft token i en pakke. den kan du også deltage med. Du får en gratis draft token når du starter din ultimate team rejse.

Pro Clubs er en game mode hvor du laver din egen mand. Den er ikke ny men jeg synes den er forbedret. Du kan købe opgraderinger i kataloget. Jo højere level desto flere får du. I pro Clubs spiller du med dine venner eller nogen du ikke kender online. Du kan lave din egen klub eller spille drop-ind kampe hvor spiller på enten hjemme eller ude bane. Der kan være 5 spillere på et hold. jeg hader, at spille drop-ind kampe fordi folk ikke rigtig spiller bolden. Jeg kan generelt godt lide pro Club når man spiller med venner. Mest med  min ven Niclas som også skriver på tuejac.dk og er med på youtube kanalen Tue Jacobsen.

Mine ynglings ting i fifa 16: Jeg kan rigtig godt lide Ultimate team. Det er sjovt at opbygge sit hold med penge man selv samler sammen. I år er møntbonusserne nemmere at få fat i fordi de lægger i de lavere levels end sidste år hvor man skulle helt op i level 45 få at få en af de rigtig gode. Der var selvfølgelig nogen i lavere levels. Jeg kan også godt lide at spille pro club. Bare ikke drop-ind kampe. Der er chancen for at få bolden meget lille.

Karriere så godt ud da EA lancerede de nye features til karriere som træning, større handler er ikke så realistiske og man kan leje spillere i to år. Men jeg synes nu ikke det er meget bedre. Når man spiller kampe spiller CPU´en bare bolden rundt bag ved. Man skal vente længe til at få bolden i de sidste minutter synes jeg. De store transfers er der stadig og tit. De samme store handler sker stadig også i hver karriere.

Alt i alt er fifa i år stadig fyldt med glitches og fails. Men et spil som mange stadig spiller meget.

 

 


  • 0

Terraria – NPC

Category : Anmeldelser

NPCCC

Cyborg

Cyborg er en NPC som blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Han kommer kun en gang, når man har besejret Plantera i hard mode, skal der være et hus til rådighed for ham. Til forsvar bruger han en proximity mine launcher når der er fjender i nærheden, hans øjene bliver røde når han skyder.

Han sælger raket 1 som du kan købe for 50 kobber coins, raketten kan bruges i raketudstyr, granarkaskter og snemand kanon. Kvaliteten er tier 0, og den skader 35 dmg. Han sælger også en raket 2 og den ligner raket 1, man kan kun købe den når det er blood moon, kvaliteten er tier 1 og den skader 40 dmg og man kan få den for 2 sølv coins og 50 kobber coins.

Raket 3 kan man kun får om natten og kan købes for 1 sølv coin og skader 55 dmg, raket 3’s kvalitet er tier 1. Raket 4 kan kun købes når det er solformørkelse og koster 5 sølv coins og kvaliteten er tier 2, den skader 60 dmg. De er til range våben.

Steampunker

Steampunker er en hard mode NPC og blev tilføjet i 1.2 opdateringen. Hun vil komme når man har besejeret mekaniske chefer og der skal være et passene hus til hende og når hun har flyttet ind, vil hun sælge sine ting.

Hun sælger en jetpack for 40 guld coins og kan købes mellem nymåne og fuldmåne. Kvaliteten er tier 6. Steampunk sælger også vinger og kan købes af hende for 1 platin og kvaliteten er tier 8, 1 platin er 100 guld coins. For at få de her vinger skal man klare golem.

Solidifier er en crafting station, kvaliteten på den er i tier 0, i v1.2 kunne man kun få den fra steampunk, men i v1.3 kunne man den ved at klare kong slime. Man kunne får den for 10 guld coins.

Witch Doctor

Witch Doctor kommer når man har besejret Queen bee og der skal være et hus til rådighed. Leaf wings koster 1 platin og kvaliteten er i tier 5, og for at få dem skal man være i hardmode, i en nat i junglen.


  • 1

Trust Tytan Højtalere

Category : Anmeldelser , Technic

Trust-Tytan

Trust laver mange forskelige ting. Hvis i godt vil have nogen højtalere med god lyd og ikke fylder sår meget, vil jeg nok anbefale disse højtalere.

Højtalerene kan tilsluttes til mobil, iPot, Pc og Mac. Højtalerene har en anden model hvor der også føljer en stor bas med (men der er også en lille bas med i disse højtalere).

Højtalerene  skal tilsluttes til computeren og i en stikdåse. Stikket til computeren er ikke et USB-stik. Det er et jackstik.

Højtalerene kan du købe i Fona til 250 kr. Du kan også købe dem i Power, Elgiganten og mange andre steder. (Den i Power er hvide med den store bas, og den i Elgiganten er sort med den store bas).

En af højtalerene har to jackstik porte. En til høretelefoner/headset og en til iPot.


  • 0

Roland JD-XI Synthesizer

Category : Anmeldelser

Roland

Er du spændt på at høre noget om det… er du klar. Lad os komme i gang.

Roland JD-XI er et lille men alligevel mægtigt og prof keyboard/synthesizer med rigtig mange funktioner, og masser af lys.

Keyboardet kan købes i forskellige farver. Farverne er: Sort, rød og hvid.

Keyboardet koster for 3000 til 5000 kr. Du kan finde dette keyboard/ synthesizer på nette eller i butikkerne. (Jeg vil anbefale 4Sound).

Keyboardet har 37 små tangenter som du kan lave masser af sjove ting på. Du kan lave alt fra klassisk musik, til det fedeste dubstep musik.

Keyboardet har ca. 30.000 demo lyde. Har du brug for nogen flere lyde kan du selv hente mange flere lyde, kan du gå ind på Axial sound library og hente dem gratis sår du kan lave endnu mere fed musik.


  • 0

Logitech G700s + Logitech G700 gaming mus

Category : Anmeldelser

g700sMUaLogitech har lavet rigtig mange muse. Både med makro og uden makro knapper. Musen kan købes i mange butikker (jeg vil klart anbefale Elgiganten). Musen har 8 makro knapper. 4 i siden og 4 oppe ved hånden. Musen koster for 400 til 950 kroner.

Hvis du vil have en gaming mus med knapper, med et fedt design, og er trådløs vil det her være et godt valg. som sagt er den kompakt sår du kan tage den med i toget, eller hvis skal til et LAN-PARTY vil det også være et godt valg.

Nu tænker du sikkert ”Hvad skal jeg bruge knapperne til, og hvordan gør jeg det,” du skal gøre dette: Gå ind på logitechs hjemmeside, søg på Logitech G700s, klik på den der heder support, download så styre programmet, og vupti  Så er du klar.

Logitech G700s har jo en ældre version. Logitech G700 er næsten ligesom Logitech G700s. Musen har lige så mange knapper som den anden. Den eneste forskel er at den er lidt langsommere og det er ikke det samme logo. I kan se mere om musene inde på Logitech.com


  • 0

Jurradic Park 2 – The Lost World

Category : Anmeldelser

Jurrasic2222.jpg 2
Spænding det er kode ordet til efterfølgeren af Jurassic Park 1. Den skøre professor eller rigmand John Hammond, vil ikke lave en park. Men derimod sende nogle fotografer ud og tage billeder. Han spørger den gamle kaosteoretiker om han vil der ud. Selvfølgelig er svaret nej, men John har et es i ærmet. Kaosteoretikeren’s kone er allerede taget derud!

Filmens genre er en Science Fiction og varer 129 minutter. Den kom den 23 maj i 1997, musikken blev konstrueret af John Williams. Filmen blev instrueret af Steven Spielberg, og manuskriptet blev skrevet af Michael Crichton og David Koepp. De havde et budget på 73.000.000 dollars. Den er tilladt for børn over 11 år og fortsættes i Jurassic Park III. Sproget er engelsk og de medvirkende hedder Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Jeff Goldblum og Richard Attenborough.

Dinosaurene som er med i filmen er de måske kendte dinoer Compsognathus, Gallimimus, Mamenchisaurus, Pachycephalosaurus, Parasaurolophus, Pteranodon, Stegosaurus, Triceratops, Tyrannosaurus og Velociraptor.


  • 0

Quiz: Ved du nok om Fifa 15

Category : Anmeldelser

Quiz Fifa
Her er en lille quiz, som alle jer derude kan prøve og måske vinde quizzen!
Ved du ikke nok til at klare den så klik her!
Vi håber du nyder den og vis du har spørgsmål eller noget der måske skal forbedres så kan du altid skrive det i kommentaren.

Ved du nok om Fifa 15?

Denne quiz handler om Fifa 15. Håber du ved mere om Fifa 15 efter denne quiz og vil anbefale den til dine venner og familie.


  • 0

Razer Naga EU Gaming Mus.

Category : Anmeldelser

MUS

Razer Nage EU gaming mus er et af Razers populære muse med makroknapper. Især fordi der er sår mange. Der er 12 mekaniske G knapper på den ene sidde af musen.

Sælve musen er lavet af Plastik, metal en lille smulle. Ikke særlig meget), L.E.D lys, og gummi. Du kan købe musen rigtig mange steder. Blandt i Fona, Elgiganten, Cool shop, og mange flere steder.

Musen koster en koster halvejs meget men den koster omkring 250 til 460 ca.

Musen kan klart anbefales til folk der godt kan lig lys, mekaniske knapper og makro knapper, og folk der godt kan lide stil.