Category Archives: Minecraft

  • 0

YouTube Kanalen: Tue Jacobsen

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Profil Billede

TueJac.Dk Har Faktisk En YouTube Kanal Og Den Kan Du Følge Her “Tue Jacobsen”. Der Inde Laver Vi Minecraft, Magicka Og Smager Tysk Slik!

Det Ville Være Fantastisk Hvis Du Smed Et Like Eller Et Subscribe. Prøver at lægge en video op hver uge, og nogen gange flere videoer. Vi er 4 personer, Tue, Jeppe, Lucas Og Niclas.

Mest sete videoer Den 21-07 2015: Minecraft med Tue og Jeppe Fly Vs Tog 2, Du kan klikke her for at se den. Vi har også serie med Tysk Slik, og det plejer at smage godt.


  • 0

Minecraft

Category : Anmeldelser , Minecraft

Minecraft

Minecraft er et kæmpe univers i et spil der er blevet lavet i sverige, men nu er blevet købt af Microsoft. Inde i Minecraft kan man bygge alt, selv maskiner og alt den slags som huse. når man starter inde i Minecraft har man ingen ting, med mindre at du er kreativ eller overlevelse. I kreativ kan man få alle tingene i hele Minecraft fx svampe og diamant, og så mange man ville have til sig selv eller til sine venner. Overlevelse er også en slags gamemode hvor man starter med INGEN ting, med mindre at man setter bonuskiste til som er under installeringer. Inde i Minecraft kan man mine fæle træer og smadre alle mulige ting som fx huse, dyr og verden, sten og mineraler.

Minecraft_background_nether_4_by_michael3216-d5ac09x

Inde i Minecraft er der mange verdener fx The End, Nehter og den normale verden som man starter i. I The End er der en kæmpe drage som bliver kaldt Ender Dragon, som man tro er mega svær, men der er den slet ikke. Den er mega nuttet og er ikke svær at klare, med mindre at man ikke har så gode ting som fx læder rustning og sten eller træ svær, så tro jeg nok at man kan få kamp til stregen med Ender Dragon. Der er også Ender Man I The End og i den normale verden. EnderMans kan teleportere til alle mulige steder hen. Endermans kan ikke tåle vand, så nå man skal lave en mob trab så kan man bare stå i vand og sådan nået. Nehter er der en masse monstre som fx Blaze, Zombiepig og Magma Cube.

47552

Nede i Nehter er der også et tempel, hvor man kan finde en masse ting som fx diamant, jern og guld og den slags. I Minecraft er der jo også monstre, med mindre at man spiller på fredelig. Minecraft´s monstre i den normale verden er Zombie, Skelet, Creeper, Edderkop, Enderman, Slime, Guardian og Sølvfisk. I Minecraft kan man jo også mine i jorden/verden. Man kan mine diamanter, jern, guld, redstone, lapis lazuli og emeralder.


  • 0

Terraria

Category : Anmeldelser , Minecraft

Terraria
Terraria er et spil der er lidt ligsom Minecraft bare i 2D, og Minecraft er et 3D spil. Terraria og Minecraft er ene lig i samme familie men Terraria har lidt flere ting.

I Terraria er der mange onde og ikke mindst farlige bosser. Der findes et kæmpe! Øje og en mand! Som bliver til et skelet og en kømpe orm eller slange. Forskellen mellem Minecraft og Terraria er at dine redskaber ikke går i stykker, og du kan få magiske men seje ting.

Terraria har mange forskellige verdener, der findes mange verdener Hell, overworld, ocean, snow, ørken og jungle. Det er sjovest når du spiller multiplayer.


  • 0

Instagram Tue Jacobsen + Tuejac.dk

Category : Anmeldelser , Film , Minecraft

Instagram
Instagram har fået endnu en bruger, nemlig hjemmesiden Tuejac.dk + kanalen Tue jacobsen Du kan følge os på over alt.

Instagram
Vil du gerne vide mere og se mere, om denne hjemmeside.
Så klik her —-> Instagram <—-

 


  • 0

Tue Jacobsen twich konto

Category : Anmeldelser , Minecraft

Twich
Inde på twich kan du søge på Tue jacobsen eller du kan trykke på dette link.
Vi spiller blandt andet minecraft, KSP, Sims og FNAF.


  • 2

Quiz: Ved du nok om Minecraft?

Category : Minecraft

cropped-MinecraftLogo.png

Velkommen til vores første quiz her på siden. Den handler om Minecraft – for hvor meget ved du egentligt om det store spil? Test dig selv i quizzen her neden under.

Quiz: Ved du nok om Minecraft?

Minecraft er et stort spil og der er mange ting man kan. Men hvor godt kender du egentligt spillet? Prøv vores quiz og test din Minecraft-viden.


  • 0

Fly VS Tog på Tue Jacobsen

Category : Minecraft

Fly til fly
Fly VS Tog serien er den mest populære serie på vores kanal lige nu. Til sidst i serien skal Tue og Jeppe bedømme det bedste mod de har spillet med, er det Fly eller er det Tog. Her er et link til Serien. Til sidst vil Vi ligge mappen ud på nettet så i kan spille med på den og tage billeder med seje ting og sende dem til Tue eller Jeppe.


  • 0

Tips til skibe

Category : Minecraft

Ror

Her er nogen gode tips til at bygge huse, fly eller skibe.

Hvis i skal bygge et skib kan i kigge på vores youtube kanal Tue Jacobsen eller kigge med her.

“Read More”

  • 0

Alt om hvordan du overlver i minecraft

Category : Minecraft

hus

 

 

Her kan du få at vide hvordan man overlever i naturen i Minecraft. Først hvis du gerne vil starte med en bonus kiste er det i options. Når du er igang skal du hvis du ikke vil dø bygge et hus. Det er dumt at være selvsikker i starten.

Du skal lave en mine/fine den. Det farligste monster er i nether det arbejder sammen om at dræbe dig hvis du stjæler dens Block det er en Zombigris.  I hardcore skader de halvdelen af alt dit liv. Det er godt at bygge huse højt oppe/en bjergtop.

Grunden til at mand skal bygge hus højt oppe er fordi at der kommer ikke så mange monstre der oppe. den anden grund er du finder nemmere miner og i de miner er der smaragd og diamandt. Når du så skal på opdagelse er det godt med et svær og en minehakke og nogen gange hvis du ikke har træ også en økse. Husk survival er altid bedst.