Category Archives: Technic

  • 0

GIMP 2.8

Category : Film , Spil , Technic

Er du en der elsker at lave gode billeder, eller en du en der gerne vil have nogle fede overlays til din stream………… sår prøv GIMP.

Gimp er et program hvor du kan lave de sejeste billeder eller hvis du er Youtuber eller streamer og gerne vil have et fed overlay. Gimp er lidt det samme som Photoshop, bare gratis og mere simpelt ind Photoshop. Du kan både skære ud og sætte ind, du kan næsten alle de samme ting som du kan med Photoshop. Her kan du et eksempel på hvad man kan lave:

Mange der har OBS kender til at kunne livestreamme og lave videoer med det fedeste overlay. Men mange tænker ”Hvordan laver man et overlay”. Du kan gå ind på min kanal Jeppe Ka og se hvordan man kan lave et rigtig fedt og simpelt overlay til enden optagelse eller livestream. Til alle der har Photoshop ved i at der er forskellige tools/værktøjer som bland andet noget som baggrund, tekstværktøj eller farveværktøj. Jeg vil klart anbefale GIMP til at lave billeder eller overlays med. Jeg bruger GIMP 2.8 som er den bedste version man kan finde. Der er også nye versioner af GIMP, men jeg vil klart anbefale GIMP 2.8 til at gøre det med.

Hvordan man installere GIMP 2.8:

Gå ind på: gimp.org/downloads

Tryk på det store orange ikon

Download GIMP

Og sår er du på banden.

Link til min kanal:
Jeppe Ka


  • 1

Trust Tytan Højtalere

Category : Anmeldelser , Technic

Trust-Tytan

Trust laver mange forskelige ting. Hvis i godt vil have nogen højtalere med god lyd og ikke fylder sår meget, vil jeg nok anbefale disse højtalere.

Højtalerene kan tilsluttes til mobil, iPot, Pc og Mac. Højtalerene har en anden model hvor der også føljer en stor bas med (men der er også en lille bas med i disse højtalere).

Højtalerene  skal tilsluttes til computeren og i en stikdåse. Stikket til computeren er ikke et USB-stik. Det er et jackstik.

Højtalerene kan du købe i Fona til 250 kr. Du kan også købe dem i Power, Elgiganten og mange andre steder. (Den i Power er hvide med den store bas, og den i Elgiganten er sort med den store bas).

En af højtalerene har to jackstik porte. En til høretelefoner/headset og en til iPot.