Category Archives: Uncategorized

 • 0

Test her virker det?

Category : Uncategorized

Lr orasn ak kfaj fasfknm kfnknkn aknksnfk ankas fka ka mkamsfk mkm kam kam k nikfkam. flmakl ma sm m m amslfd mla l , m,asf ml . aksm kasmfk mk .


 • 0

Fifa 17

Category : Uncategorized

download (2)

Fifa 17 er det ny spil i Fifa serien

Igen er endnu et Fifa kommet ud, og denne gang er det Fifa 17. Kravene har været store, men de lever også godt op til dem. Der er den nye feature Rejsen også kaldt ”The Journey” og som vi alle håbede på, er der kommet nye kort i ultimate team.
Rejsen

I Fifa 17 er det nyeste REJSEN, hvor man spiller som det unge talent Alex Hunter. Man spiller sig op og ender med at blive professionel og spille for det engelske landshold. Man vælger selv i starten hvilket hold man vil spille for. Man starter som barn i en pokal finale. Som ung kommer du til prøvetræning.

Herfra vælger du en klub og starter din karriere som ung fodboldspiller. Det er en meget sjovt at prøve udviklingen som barn til professionel fodboldspiller.

Karriere

Hvis der er en ting som EA har forbedret er det karriere. I år for du den fulde oplevelse som træner i en storklub. Der er økonomiske krav, krav til hvordan du klarer dig i udlandet og så videre. Kravene er større eller mindre alt efter hvor storklubben er.

I år er der 11 detaljerede træner avatars du kan vælge i mellem. For med Frostbite i samarbejde bliver trænerne vækket til live på sidelinjen. Du kan også i karriere tjene penge på trøjesalg og du kan styre det økonomiske i en klub.

Der vil også blive målt på ungdomsudviklingen i klubben. Hvis du ikke lever op til klubbens forventninger er chancen for fyring større.

Tips og tricks
Et godt skill: Fake shot
Hvad gør: Fake shot? Du lader som om du spiller den.
Hvordan laver man fake shot?
Sådan: Cirkel og bagefter Kryds

Bedste Fifa Ultimate Team spiller: Huge Gorrila

Vidste Du at: August Rosenmeier vandt Verdens Mester skabet i Fifa i 2014.


 • 0

Robocraft

Category : Uncategorized

Robocraft billede

Robocraft er et gratis spil på steam hvor du skal bygge din egen robot og flyve eller køre med den.

Du kan spille mange forskelige baner. F.eks: Battle Arena, The Pit, Team Deathmatch er meget mere. Hver gang du stiger i level for du en nu ting. Du kan få trusters, vinger elle noget helt tredje. Din robot stiger også i rang sår den bliver bedre.

Der er mange forskelige kanoner og meget mere. F.eks: Du starter med en tier 1, sår du er i et højere level for du tier 2 kanoner. Du kan også få mange forskelige hjul/laveheder. Navnene er forskelige på kanonerne. Plasma kanoner, SMG, Rail gun. (Husk at du kan købe forskelige ting får dine blå coins. Eller for rigtige penge)

Hvordan henter du spillet?

 1. Du går ind på steam
 2. Søger på Robocraft
 3. Henter spillet

Og sårdan får du spillet.

 

Ordbog

The Pit = En gamemode hvor du skal dræbe hindanden. For at vinde skal du få 20 kills.

Battle Arena = En anden gamemode hvor du kommer på forskelige hold og skal smadre de andres base, og dræbe folk.

Tema Deathmatch = Lidt ligesom battle arena, her skal kun dræbe. Dør du, er du død.

Tier = Et andet navn for level, for dine ting.

Trusters = Raketmotor

 

Link til Robocraft’s hjemmeside:    Link til steam:

Robocraft.com                                    Steam.com


 • 0

MadCadz Cyborg® V1 Fight Stick

Category : Uncategorized

noget

MadCadz Cyborg® V1 Fight  Stick er et af MadCadz næsten nyeste joystick’s man kan få.

Joysticket kan købes på: Mad  eller:  Joysticket er lavet af: aluminium, plastik L.E.D lys, (ved det ikke helt men er sikker på det) og jern. Den har fået gode anmeldelser mange steder og kan klart anbefales til alle der elske fly simulator.

Du kan finde et godt fly simulator spil vids du skriver det her. Selve joysticket er ikke sår stort men vejer rimeligt meget. Joysticket koster nogen steder 225 kr. Joysticket er ikke særlig stort, og er derfor kan man meget nemt tage det med et andet sted hen.

Den har fået rigtige godt anmeldelser mange steder, og er derfor et okay valg at købe.


 • 0

Simcity med tue og jeppe. Jeppe laver musik

Category : Uncategorized

I der ude ved at Mig og tue spiller minecraft med Tue og Jeppe, minecraft med Tue og Jeppe fly VS. tog MEN nu vil vi også spille nået anede. Vi vil spille Simcity hvor jeg vil spille musik. Af Jeppe Krog-Andersen.


 • 0

Tips til at bygge et slot af træ.

Category : Uncategorized

nyt slot
Her kan man se hvordan man kan bygge et stort hus af træ.

“Read More”

 • 0

Alt om redstone

Category : Uncategorized

Redstone

Redstone Er noget hvor du kan starte mange ting fx kan du få en piston til at skubbe op og ned 3 gange i sekundet. Her er et billeder af en piston. Her er et link til noget du vil synes om hvis du kan lide redstone nemlig monsterfælder Men her kan du se Jeppe lave lidt redstone. Alstå på linket Redstone

“Read More”

 • 0

Lucky block

Category : Uncategorized

Pyramide ud af lucky blocks
Denne pyramide er bygget men der findes noget lignede længere nede
Lucky blocks
Der findes forskellige lucky blocks. Som i kan se på billedet er der både en meget heldig og en normal lucky block, og til sidst er der den meget uheldige lucky block. Som kan fremstille en kæmpe zombie.

“Read More”

 • 0

Mods til Minecraft

Tags :

Category : Uncategorized

Racerbane

Mods er en form for opdatering bare noget du downloader. Mods står for modifikation. Når du dovnloader mods kan du installere det i forskellige versioner.

“Read More”

 • 0

Tekkit

Tags :

Category : Uncategorized

Tekkit

Tekkit er en form for Minecraft. Tekkit er en kæmpe opdatering af Minecraft.

“Read More”