Author Archives: Johannes

  • 0

Fifa 16

Category : Anmeldelser , Spil

FOOTBALL

Fifa er som alle andre fifaer lavet af EA. det nye fifa, som mange er glade for, udkom fordi fifa 15 døde tidligt. fifa 14 spiller nogen stadig. I det nye fifa kan man blandt andet spille “draft” som er et nyt feature. En af de andre nye features som: karriere kan man træne spillere, man kan leje en spiller i to år. Talentspejdere er også meget billigere end fifa 15. En kort lejning af spillere i karriere varer nu et halvt år i stedet for 3 måneder. Det er en fordel  for små klubber i dårlige ligaer.

Tilbage til “futdraft“. “Futdraft” er en game mode i fifa hvor du får 5 valg på hver position. Du får også 5 valg til formationer. Din kaptajn er den bedste spiller på holdet for det meste. Det koster 15.000 coins eller 300 fifa points. Du kan være heldig at få en draft token i en pakke. den kan du også deltage med. Du får en gratis draft token når du starter din ultimate team rejse.

Pro Clubs er en game mode hvor du laver din egen mand. Den er ikke ny men jeg synes den er forbedret. Du kan købe opgraderinger i kataloget. Jo højere level desto flere får du. I pro Clubs spiller du med dine venner eller nogen du ikke kender online. Du kan lave din egen klub eller spille drop-ind kampe hvor spiller på enten hjemme eller ude bane. Der kan være 5 spillere på et hold. jeg hader, at spille drop-ind kampe fordi folk ikke rigtig spiller bolden. Jeg kan generelt godt lide pro Club når man spiller med venner. Mest med  min ven Niclas som også skriver på tuejac.dk og er med på youtube kanalen Tue Jacobsen.

Mine ynglings ting i fifa 16: Jeg kan rigtig godt lide Ultimate team. Det er sjovt at opbygge sit hold med penge man selv samler sammen. I år er møntbonusserne nemmere at få fat i fordi de lægger i de lavere levels end sidste år hvor man skulle helt op i level 45 få at få en af de rigtig gode. Der var selvfølgelig nogen i lavere levels. Jeg kan også godt lide at spille pro club. Bare ikke drop-ind kampe. Der er chancen for at få bolden meget lille.

Karriere så godt ud da EA lancerede de nye features til karriere som træning, større handler er ikke så realistiske og man kan leje spillere i to år. Men jeg synes nu ikke det er meget bedre. Når man spiller kampe spiller CPU´en bare bolden rundt bag ved. Man skal vente længe til at få bolden i de sidste minutter synes jeg. De store transfers er der stadig og tit. De samme store handler sker stadig også i hver karriere.

Alt i alt er fifa i år stadig fyldt med glitches og fails. Men et spil som mange stadig spiller meget.

 

 


  • 0

Quiz: Ved du nok om Fifa 15

Category : Anmeldelser

Quiz Fifa
Her er en lille quiz, som alle jer derude kan prøve og måske vinde quizzen!
Ved du ikke nok til at klare den så klik her!
Vi håber du nyder den og vis du har spørgsmål eller noget der måske skal forbedres så kan du altid skrive det i kommentaren.

Ved du nok om Fifa 15?

Denne quiz handler om Fifa 15. Håber du ved mere om Fifa 15 efter denne quiz og vil anbefale den til dine venner og familie.


  • 0

Madden NFL 15

Category : Anmeldelser

Madden_NFL_15_63734

Madden NFL 15 er lavet af samme ejere som Fifa og NHL. Men jeg syntes at NFL 15 er en del sværere. Spillerne er meget dyrere og det er meget sværere at score(toucdowns) end i alle andre sports spil. Men det gør det lidt sjovere at du kan få pakker i Ultimate team og spillere ved at klare fx.

en collection eller noget træning. Det er sjovt at tage sit yndlings hold og føre dem helt til super bowl finalen. Du kan også som i alle andre EA spil lave din egen mand og gøre ham til en legendarisk quarter back eller noget andet. Du kan også være en træner og føre dit hold til super bowl.

De har lavet en ny feature hvor du kan være en legendarisk træner. Det er sjovt at vælge mellem en masse legende trænere inden for amerikansk fodbold. kort sagt, madden 15 er et meget taktisk spil. det er svært i starten men man må ikke gi op. jeg har spillet det længe og er ikke særlig god til det. jeg anbefaler at købe spillet og prøve det.

 


  • 0

Far Cry 4

Category : Anmeldelser

far-cry-4-logo

Far Cry 4 er et spil hvor du starter med din mand Ajay Ghale som ikke ved meget om sin far. Ajay vender tilbage til sit fædreland for at sprede sin mors aske. Da han er på vej bliver hans bus stoppet af soldater. Soldaterne  Finder noget under toget.

Du får ikke at vide hvad men det sætter gang i et skudopgør mellem frihedskæmpere og soldater. De ser Ajay i vinduet og begynder at skyde. Ajay prøver at flygte sammen med en anden. Da de kommer ud bliver de stoppet af soldater. Deres chef kommer.

Han hedder Pagan min. Han kommer i helikopter. Han siger at de skulle stoppe toget ikke skyde på toget. Det er lidt voldsomt at han tager en kuglepen og stikker en af soldaterne ned. Han tager et selfie med Ajay. Det er lidt sjovt. Man bliver derefter ført videre til Pagans mins Borg. De tager din ven. Her kan du enten vente og Klare spillet eller Finde vej ud. Hvis du klare spillet skal du alligevel starte forfra. Så jeg anbefaler du finder vejen ud.

Når du kommer ud møder du en frihedskæmper der hedder Sabal. Du kommer til at høre meget om Sabal gennem spillet. Senere kommer du til Frihedskæmperenes by. Frihedkæmperene hedder den gyldne sti. Du møder en dame som også er en af de øverste hos den gyldne sti. Hun hedder Amita. Hun er ikke glad for at se en turist i byen. Senere i spillet kommer du til at vælge mellem Sabal og Amita. Det valg du vælger kommer til at havde stor betydning senere.  Jeg vil ikke afsløre for meget så jeg vil gøre det kort.

Far Cry 4 er et sjovt og meget udfordrende spil. Der er mange elementer du kan vælge og spille. Men når du har Gennemført spillet er det ikke særlig sjovt. Der er mange forskellige våben at vælge imellem. Det er sjovt at afprøve de forskellige våben. I Far Cry 4 er der også nogen person er ved siden af spillet som du kan gennemføre missioner for. Far Cry 4 ville jeg give 8 ud af 10,


  • 0

NHL 15

Category : Anmeldelser

 

NHL15

NHL 15 er af samme lavet af samme som Fifa. Det vil sige at der er præcis det samme men bare ishockey. Ultimate team og karriere. Der er et element der hedder playoffs. Der kan du selv vælge dit hold og fører dem til finalen i playoffs og vinde stanley cuppen. Du kan også lave din egen mand ligesom i NBA og gøre ham til en af de bedste spillere gennem tiden.

Du kan også spille imod dine venner eller random personer online. Du kan også bare spille en kamp for sjov eller lave en turnering med dine venner og se hvem der er den bedste til NHL 15. NHL 15 er et godt spil hvis du kan lide ishockey. Jeg er personligt glad for ishckey så jeg syntes at det er sjovt efter jeg har været ude og se ishockey og spille. Desværre er den danske liga ikke med.

Det kunne være sjovt men desværre. NHL er et godt spil. Men som jeg sagde er det sjovest hvis du selv kan lide ishockey. Lige for at afslutte er det lidt indviklet med at skyde og aflevere men det lære man hurtigt. Jeg ville give NHL 15 8 ud af 10.


  • 0

Fifa 15 Ultimate team

Category : Anmeldelser

fifa-15
Fifa 15 Ultimate team er et element i Fifa 15 hvor man kan købe, sælge og lave profit

“Read More”

  • 0

NBA 2K 15

Category : Anmeldelser

NBA2K15_PS4_FOB_Final
NBA 2K 15 er et spil lidt ligsom fifa bare med basketball. Der er Ultimate team det hedder bare My Team. Der er også Karriere men det Hedder også bare MyGm. Du kan også prøve din fantasi af med at lave din egen spille og gøre ham til en af bedste spillere gennem tiden. NBA 2k 15 er der også en My park hvor du bruger din egen mand og spiller sammen med andre online. Det er udfordrende men sjovt. der er forskellige rank i My park. Du får belønninger jo højere rank du er i. Fx hvis due er det højeste level ville du få 50.000 VC (VC er det du betaler ting med) og du kan spille som maskot.

Der er en butik hvor du kan købe tøj,sko og accessories Fx arm sleeves, padded arm sleeves, trøjer fra din ynglingklubber og meget mere. Hvis du vil kan du også spille 2 mod2 eller 3 mod 3 også videre med dine yndlings legender og nutids spillere. Du kan også bare spille for sjov mod dine venner eller bare mod cpu´en.

Der er et element der hedder Myleague. Jeg har ikke selv spillet den endnu så jeg kan ikke rigtig sige om den er god eller dårlig. Du kan også spille de kampe der bliver spillet i virkeligheden. Der kan du vælge dit yndlings hold og spille kampene. Der er et element der hedder 2k tv som 2k selv udgiver episoder. Der udgiver Locker codes, (locker codes er en kode du kan skrive så får du det den gir) tips og snakker med deres eksperter. NBA 2k 15 er generalt et rigtigt godt spil efter min meningen. Jeg glæder mig til NBA 2k 16.