Author Archives: Jeppe Andersen

 • 0

GIMP 2.8

Category : Film , Spil , Technic

Er du en der elsker at lave gode billeder, eller en du en der gerne vil have nogle fede overlays til din stream………… sår prøv GIMP.

Gimp er et program hvor du kan lave de sejeste billeder eller hvis du er Youtuber eller streamer og gerne vil have et fed overlay. Gimp er lidt det samme som Photoshop, bare gratis og mere simpelt ind Photoshop. Du kan både skære ud og sætte ind, du kan næsten alle de samme ting som du kan med Photoshop. Her kan du et eksempel på hvad man kan lave:

Mange der har OBS kender til at kunne livestreamme og lave videoer med det fedeste overlay. Men mange tænker ”Hvordan laver man et overlay”. Du kan gå ind på min kanal Jeppe Ka og se hvordan man kan lave et rigtig fedt og simpelt overlay til enden optagelse eller livestream. Til alle der har Photoshop ved i at der er forskellige tools/værktøjer som bland andet noget som baggrund, tekstværktøj eller farveværktøj. Jeg vil klart anbefale GIMP til at lave billeder eller overlays med. Jeg bruger GIMP 2.8 som er den bedste version man kan finde. Der er også nye versioner af GIMP, men jeg vil klart anbefale GIMP 2.8 til at gøre det med.

Hvordan man installere GIMP 2.8:

Gå ind på: gimp.org/downloads

Tryk på det store orange ikon

Download GIMP

Og sår er du på banden.

Link til min kanal:
Jeppe Ka


 • 1

Trust Tytan Højtalere

Category : Anmeldelser , Technic

Trust-Tytan

Trust laver mange forskelige ting. Hvis i godt vil have nogen højtalere med god lyd og ikke fylder sår meget, vil jeg nok anbefale disse højtalere.

Højtalerene kan tilsluttes til mobil, iPot, Pc og Mac. Højtalerene har en anden model hvor der også føljer en stor bas med (men der er også en lille bas med i disse højtalere).

Højtalerene  skal tilsluttes til computeren og i en stikdåse. Stikket til computeren er ikke et USB-stik. Det er et jackstik.

Højtalerene kan du købe i Fona til 250 kr. Du kan også købe dem i Power, Elgiganten og mange andre steder. (Den i Power er hvide med den store bas, og den i Elgiganten er sort med den store bas).

En af højtalerene har to jackstik porte. En til høretelefoner/headset og en til iPot.


 • 0

Robocraft

Category : Uncategorized

Robocraft billede

Robocraft er et gratis spil på steam hvor du skal bygge din egen robot og flyve eller køre med den.

Du kan spille mange forskelige baner. F.eks: Battle Arena, The Pit, Team Deathmatch er meget mere. Hver gang du stiger i level for du en nu ting. Du kan få trusters, vinger elle noget helt tredje. Din robot stiger også i rang sår den bliver bedre.

Der er mange forskelige kanoner og meget mere. F.eks: Du starter med en tier 1, sår du er i et højere level for du tier 2 kanoner. Du kan også få mange forskelige hjul/laveheder. Navnene er forskelige på kanonerne. Plasma kanoner, SMG, Rail gun. (Husk at du kan købe forskelige ting får dine blå coins. Eller for rigtige penge)

Hvordan henter du spillet?

 1. Du går ind på steam
 2. Søger på Robocraft
 3. Henter spillet

Og sårdan får du spillet.

 

Ordbog

The Pit = En gamemode hvor du skal dræbe hindanden. For at vinde skal du få 20 kills.

Battle Arena = En anden gamemode hvor du kommer på forskelige hold og skal smadre de andres base, og dræbe folk.

Tema Deathmatch = Lidt ligesom battle arena, her skal kun dræbe. Dør du, er du død.

Tier = Et andet navn for level, for dine ting.

Trusters = Raketmotor

 

Link til Robocraft’s hjemmeside:    Link til steam:

Robocraft.com                                    Steam.com


 • 0

Roland JD-XI Synthesizer

Category : Anmeldelser

Roland

Er du spændt på at høre noget om det… er du klar. Lad os komme i gang.

Roland JD-XI er et lille men alligevel mægtigt og prof keyboard/synthesizer med rigtig mange funktioner, og masser af lys.

Keyboardet kan købes i forskellige farver. Farverne er: Sort, rød og hvid.

Keyboardet koster for 3000 til 5000 kr. Du kan finde dette keyboard/ synthesizer på nette eller i butikkerne. (Jeg vil anbefale 4Sound).

Keyboardet har 37 små tangenter som du kan lave masser af sjove ting på. Du kan lave alt fra klassisk musik, til det fedeste dubstep musik.

Keyboardet har ca. 30.000 demo lyde. Har du brug for nogen flere lyde kan du selv hente mange flere lyde, kan du gå ind på Axial sound library og hente dem gratis sår du kan lave endnu mere fed musik.


 • 0

Logitech G700s + Logitech G700 gaming mus

Category : Anmeldelser

g700sMUaLogitech har lavet rigtig mange muse. Både med makro og uden makro knapper. Musen kan købes i mange butikker (jeg vil klart anbefale Elgiganten). Musen har 8 makro knapper. 4 i siden og 4 oppe ved hånden. Musen koster for 400 til 950 kroner.

Hvis du vil have en gaming mus med knapper, med et fedt design, og er trådløs vil det her være et godt valg. som sagt er den kompakt sår du kan tage den med i toget, eller hvis skal til et LAN-PARTY vil det også være et godt valg.

Nu tænker du sikkert ”Hvad skal jeg bruge knapperne til, og hvordan gør jeg det,” du skal gøre dette: Gå ind på logitechs hjemmeside, søg på Logitech G700s, klik på den der heder support, download så styre programmet, og vupti  Så er du klar.

Logitech G700s har jo en ældre version. Logitech G700 er næsten ligesom Logitech G700s. Musen har lige så mange knapper som den anden. Den eneste forskel er at den er lidt langsommere og det er ikke det samme logo. I kan se mere om musene inde på Logitech.com


 • 0

Razer Naga EU Gaming Mus.

Category : Anmeldelser

MUS

Razer Nage EU gaming mus er et af Razers populære muse med makroknapper. Især fordi der er sår mange. Der er 12 mekaniske G knapper på den ene sidde af musen.

Sælve musen er lavet af Plastik, metal en lille smulle. Ikke særlig meget), L.E.D lys, og gummi. Du kan købe musen rigtig mange steder. Blandt i Fona, Elgiganten, Cool shop, og mange flere steder.

Musen koster en koster halvejs meget men den koster omkring 250 til 460 ca.

Musen kan klart anbefales til folk der godt kan lig lys, mekaniske knapper og makro knapper, og folk der godt kan lide stil.


 • 0

Razer Blackwidow Chroma

Category : Anmeldelser

Chroma

Razer Blackwidow Chroma  er et rigtig godt tastatur, med maser af farver, og maser af lyd. Tastaturet er et af razer’s bedste tastaturer. Tastaturet har 5 M knapper ude i venstre side.

På tastaturet er der RIGTIG mange farver. Du kan programmere alle dine farver. Tastaturet koster lidt men ikke særlig meget. Den koster ret meget så du skal mindst bruge 1000 kr.

 

 

 

 


 • 0

Nerf

Category : Anmeldelser

Nerf

Nerf er et legetøjs produkt som er legetøjs våben der skyder med skumgummi skud. Man kan købe Nerf i: BR, Toys R Us, Fakta, og på nettet. Der findes mange forskelige Nerf Blasters. Både store og små.

Der er mange udgaver af Nerf. Der er: Nerf Zombi Strike, Nerf Strike Elite, Nerf Sniper Elite, og Nerf Strike Mega.

Man kan købe ekstra skud (De blå er svære at se. Men det er de røde ikke), ekstra dele, og meget mere.

Du kan også kombinere forskelige Guns ved hjælp af de streger der inden sider oven på, eller neden under på din Gun.

Du kan se en lille Nerf kamp på Tue Jacobsen på Youtube.


 • 0

Terraria

Category : Anmeldelser , Minecraft

Terraria
Terraria er et spil der er lidt ligsom Minecraft bare i 2D, og Minecraft er et 3D spil. Terraria og Minecraft er ene lig i samme familie men Terraria har lidt flere ting.

I Terraria er der mange onde og ikke mindst farlige bosser. Der findes et kæmpe! Øje og en mand! Som bliver til et skelet og en kømpe orm eller slange. Forskellen mellem Minecraft og Terraria er at dine redskaber ikke går i stykker, og du kan få magiske men seje ting.

Terraria har mange forskellige verdener, der findes mange verdener Hell, overworld, ocean, snow, ørken og jungle. Det er sjovest når du spiller multiplayer.


 • 2

Bean Boozeld

Category : Anmeldelser , Film

Bean Boozled
Bean Boozeld er nogen Jelly Beans, men med forskelig smag. Fx: Kokosnød-Baby Wipes, Lime-Græs, Popkorn med smør eller Stinkende sokker.

Hvis du godt kunne tænke dig at smage dem, så er de meget svære at få fat i. Du kan enten være heldig at købe dem på nettet, eller måske finde dem i nogle sjældne butikker i jylland. Bean boozleld har faktisk været udgivet i ti år. Men først i 2015 blev det mega populært.

De fleste der spiller Bean boozled spiller det ikke rigtig, men smager og spiser de mega lækre jelly beans der er i pakken. Der findes et spil ved siden af. Det virker med at du, drejer pilen inde i midten. Den flyver rundt på pladen og  Stop!   Den er landet på, bvaadrr! den lander på bræk eller fersken.